ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Sin Boy: Φωτογραφία ντοκουμέντο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το αν έχει πεθάνει (φώτο)

Στο στιγμιότυπο διακρίνεται τόσο ο τράπερ, όσο και η σύντροφός του Ρίνα

Sin Boy: Φωτογραφία ντοκουμέντο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το αν έχει πεθάνει (φώτο)

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση σχετικά με το αν πέθανε ή όχι ο Sin Boy. Οι φήμες ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του τράπερ μέσα σε ένα ασθενοφόρο.

Η σελίδα στο Instagram που δημοσίευσε την φωτογραφία ανέφερε πως υπάρχει πληροφορία ότι ο Sin Boy άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου έπειτα από υπερβολική δόση.

Η ανάρτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αναστάτωση στους fans του, οι οποίοι άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει, αν και αρκετοί υποστήριξαν ότι είδηση είναι ψευδής και πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο.

Η ανάρτηση που ανέβηκε ωστόσο στη συνέχεια στον λογαριασμό του Sin Boy και ανέφερε ότι οι φήμες είναι αληθινές, δημιούργησε ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα», έγραφε η ανάρτηση.

Μετά από όλα αυτά, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο TikTok, που δείχνει τον Sin Boy στο Παρίσι ζωντανό, αν και κανείς δεν γνωρίζει αν η συγκεκριμένη εμφάνιση του τράπερ στη γαλλική πρωτεύουσα είναι πρόσφατη ή παλιότερη.

Τελικά το θρίλερ φαίνεται πως έλαβε αίσιο τέλος, καθώς ο Sin Boy εντοπίστηκε πριν από 4 ημέρες ζωντανός σε καφέ του Άμστερνταμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα στο στιγμιότυπο διακρίνεται τόσο ο τράπερ, όσο και η σύντροφός του Ρίνα, η οποία ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram από το Άμστερνταμ, ενώ κάποιοι εντόπισαν από τον αντικατοπτρισμό στα γυαλιά της, ότι ο φωτογράφος είναι ο Sin Boy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.