Σκέτη «κόλαση» η Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ξαπλώνει γυμνή στο κρεβάτι και προκαλεί «εγκεφαλικά» (φωτό)

Η πληθωρική περσόνα πόζαρε γυμνή στο κρεβάτι της στο κρεβάτι της και δεν άφησε τίποτα στη φαντασία

Σκέτη «κόλαση» η Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ξαπλώνει γυμνή στο κρεβάτι και προκαλεί «εγκεφαλικά» (φωτό)

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φροντίζει να ενισχύει καθημερινά τον λογαριασμό της στο Instagram.

Γεννημένη στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς, μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines», το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες.

Μετά από αυτή την εμφάνιση, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ ενώ το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει αγαπηθεί από το αντρικό κοινό για τα εξώφυλλα της, όπως στο FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK, αλλά και για τον αποκαλυπτικό της λογαριασμό στα social media.

Η εκρηκτική περσόνα πόζαρε γυμνή στο κρεβάτι της, με το στιγμιότυπο να σαρώνει σε likes και σχόλια!

Βέβαια, δεν είναι το μοναδικό της στιγμιότυπο που προκαλεί…

Απολαύστε τη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.