ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι τόσο θυμωμένοι επειδή έχω δύο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια» (βίντεο)

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω»

Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι τόσο θυμωμένοι επειδή έχω δύο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια» (βίντεο)

Η Σοφία Χατζηπαντελή, κατά τη διάρκεια της πρώτης της τηλεοπτικής συνέντευξης, μετά την αποχώρηση της από το GNTM, μίλησε μεταξύ άλλων για τα φρύδια της τα οποία έχουν σχολιαστεί αρκετά.

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια» πρόσθεσε η Σοφία Χατζηπαντελή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.