Σοφία Χατζηπαντελή: Έκανε και μπότοξ λίγο πριν την μεγάλη επιστροφή στο GNTM – Η φωτογραφία που ανέβασε

Σε stories της ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ό,τι θέλει στο σώμα της για να δείχνει πιο ωραία και πιο νέα

Σοφία Χατζηπαντελή: Έκανε και μπότοξ λίγο πριν την μεγάλη επιστροφή στο GNTM – Η φωτογραφία που ανέβασε

Μετά την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, η Σοφία Χατζηπαντελή αποφάσισε να κάνει μία μικρή παρέμβαση και στο πρόσωπό της.

Το 25χρονο μοντέλο, με τα εκκεντρικά φρύδια που έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της, ετοιμάζεται για την επιστροφή της στο GNTM και υποβλήθηκε σε μπότοξ.

Μάλιστα, μίλησε ανοιχτά γι΄αυτό μέσω Instagram. Σε stories της ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ό,τι θέλει στο σώμα της για να δείχνει πιο ωραία και πιο νέα.

Όπως εξήγησε, πηγαίνει χρόνια σε αισθητική κλινική και κάνει μια θεραπεία για τα χείλια της, επειδή στο παρελθόν επέλεξε να τα φουσκώσει και αυτό της αλλοίωσε την εμφάνιση.

Παράλληλα, κάνει και θεραπεία στο δέρμα της. Μετά το μπότοξ, σημείωσε ότι κάποιοι μπορεί να την αποκαλούν όσο ψεύτικη θέλουν, αλλά στην πραγματικότητα είναι από τα πιο αυθεντικά άτομα.

«Δεν υπάρχει καμία ντροπή για το τι θέλεις να κάνεις στο σώμα/πρόσωπό σου, αρκεί να το θέλεις εσύ και να μην το κάνεις αναγκαστικά επειδή αισθάνεσαι πίεση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Πείτε με ψεύτικη όσο θέλετε, (καθώς δε με ενοχλεί) όσο εγώ θεωρώ πως είμαι ένα από τα πιο αυθεντικά άτομα που θα γνωρίσετε και ειδικά όσον αφορά στο θέμα της εμφάνισης».

Δείτε τις αναρτήσεις της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.