ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σωσίας Κ.Μίντλετον: «Δεν είμαι εγώ στο βίντεο, είναι 100% η Κέιτ»

Πολλοί αμφισβητούν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι αυτή που φαίνεται να ψωνίζει με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Σωσίας Κ.Μίντλετον: «Δεν είμαι εγώ στο βίντεο, είναι 100% η Κέιτ»

Θύελλα έχει ξεσπάσει γύρω από την Κέιτ Μίντλετον και την κατάσταση της υγείας της με πολλούς να αμφισβητούν ότι είναι εκείνη στο βίντεο που ψωνίζει με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και να μιλάνε για σωσία.

Επρόκειτο για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο στην κοιλιά τον Ιανουάριο του 2024. Εντοπίστηκε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, στο Windsor Farm Shop την Κυριακή (17/3).

Η σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Heidi Agan, απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να είναι εκείνη στο βίντεο και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι αλλά «είναι 100% η Κέιτ Μίντλετον».

Η Heidi Agan, η οποία υποδύεται επαγγελματικά την Κέιτ Μίντλετον εδώ και 12 χρόνια, μίλησε στη Mirror και τόνισε ότι πιστεύει 100% ότι η Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι όντως τα πρόσωπα που βλέπουμε στο βίντεο. Όπως λέει, η ίδια εκείνη την ώρα βρισκόταν στη δεύτερη δουλειά της, όπου παραδίδει μαθήματα χορού και θεάτρου.

«Υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες σχετικά με το αν ήταν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε εκείνο το υλικό και τα στιγμιότυπα. Στην πραγματικότητα, τα δικά μου social media έχουν τρελαθεί, καθώς ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Ήμουν στη δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε αυτό το βίντεο», είπε χαρακτηριστικά.

«Λοιπόν, είναι ζωντανή και μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτό. Ξεκίνησε σαν αστείο για το πού είναι η Κέιτ αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε δράμα, οπότε πρέπει να σταματήσει», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν η χειρουργική επέμβαση είναι κάτι που ήθελε να κρατήσει ιδιωτικό, τότε [στο παλάτι του Κένσιγκτον] έχουν δίκιο που δεν μοιράζονται περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι δημόσιο πρόσωπο αλλά όχι δημόσια περιουσία, και πρέπει να το σεβαστείτε», καταλήγει η σωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.