ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Squid Game: Ακραίες συνθήκες αντιμετωπίζουν οι παίκτες του reality – Τι απαντά το Netflix

Παρά τις φερόμενες κακές συνθήκες, οι διαγωνιζόμενοι αρνήθηκαν να μετακινηθούν ή να διαμαρτυρηθούν

Squid Game: Ακραίες συνθήκες αντιμετωπίζουν οι παίκτες του reality – Τι απαντά το Netflix

Τα γυρίσματα του Squid Game: The Challenge, του επόμενου reality μετά την σειρά πραγματοποιούνται στη Μ. Βρετανία, με το Netflix να αντιμετωπίζει σοβαρές αντιδράσεις.

Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για τους 456 παίκτες, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι μια σειρά από σκληρές δοκιμασίες, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τη δημοφιλή σειρά. Μάλιστα, ένας από τους συμμετέχοντες αποχώρησε με φορείο, καθώς δεν άντεξε το κρύο.

Το ριάλιτι που βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη σειρά «Squid Game», είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο 456 διαγωνιζόμενοι διαγωνίζονται για ένα χρηματικό έπαθλο 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το σκάνδαλο ξέσπασε ενώ η πλατφόρμα streaming γύριζε κρυφά το σόου στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η θερμοκρασία έπεσε στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ισχυρισμοί για τραυματισμούς παικτών.

Ωστόσο, το Netflix και οι εταιρείες παραγωγή Studio Lambert και Garden, αρνήθηκαν ότι υπήρξε οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός, αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους: «Ενώ έκανε πολύ κρύο στο πλατό και οι συμμετέχοντες ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό, οποιοσδήποτε ισχυρισμός για σοβαρό τραυματισμό είναι αναληθής».

«Μας ενδιαφέρει πολύ η υγεία και η ασφάλεια των ηθοποιών και του συνεργείου μας και επενδύσαμε σε όλες τις κατάλληλες διαδικασίες ασφαλείας».

Παρά τις φερόμενες κακές συνθήκες, οι διαγωνιζόμενοι αρνήθηκαν να μετακινηθούν ή να διαμαρτυρηθούν, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε αποκλεισμό, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Πολλοί διαγωνιζόμενοι ήταν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο ριάλιτι, παρά το ενδεχόμενο υποθερμίας, καθώς το χρηματικό έπαθλο αποτελεί σημαντικό κίνητρο.

Το σόου, που διαφημίστηκε ως η «μεγαλύτερη σειρά ριάλιτι διαγωνισμών που δημιουργήθηκε ποτέ», αποτελεί ένα πιστό αντίγραφο της σειράς με διαγωνισμούς και περιλαμβάνει ακόμα και την ανατριχιαστική animatronic κούκλα που δίνει εντολές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού «Red Light Green Light».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα γυρίσματα του «Squid Game: The Challenge» θα συνεχιστούν τον επόμενο μήνα, με τους διαγωνιζόμενους που αποκλείονται στον πρώτο γύρο, να αριθμούν εκατοντάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.