ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στα δικαστήρια ο σταρ της Ρεάλ Έντερ Μιλίταο με την εκρηκτική Βραζιλιάνα Καρολίνα Λίμα (φωτο)

Η Καρολίνα Λίμα ήταν επίσης πρώην αμόρε του Νεϊμάρ

Στα δικαστήρια ο σταρ της Ρεάλ Έντερ Μιλίταο με την εκρηκτική Βραζιλιάνα Καρολίνα Λίμα (φωτο)

Ήταν το πιο hot θέμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο έρωτας του 24χρονου αμυντικού Έντερ Μιλίταο με την εκρηκτική Βραζιλιάνα Καρολίνα Λίμα.

Οι φωτογραφίες τους από ανέμελες στιγμές έβρισκαν πάντα χώρο στις εφημερίδες της Ισπανίας, αλλά και της Βραζιλίας απ’ όπου κατάγεται το ζευγάρι.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν καθώς το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι χώρισε λίγο πριν γεννηθεί η κόρη τους Σεσίλια, ο Μιλίτο διέγραψε από τους λογαριασμούς του όλες τις κοινές φωτογραφίες.

Η Λίμα πάλι εξηγούσε στα 3,1 εκ. ακολούθους της στο Instagram τους λόγους του χωρισμού και πολλά άλλα. Ο Μιλιτάο «δάγκωσε» την πρώην του Νεϊμάρ (pics) - Sportsking.gr Eder Militao's Girlfriend: All You Need To Know About Karoline Lima

Αυτά τα… άλλα σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε ο Μιλίτο με την οποία ζητά 90.000 ευρώ ήταν το θέμα. Η πρώην αγαπημένη του, σε αναρτήσεις και διαλόγους προτρέπει τους οπαδούς της ομάδας του να του επιτεθούν!

Η Λίμα από την πλευρά της υποστηρίζει ότι την εγκατέλειψε λίγο πριν γεννηθεί η κόρη τους και η ίδια εξάντλησε κάθε περιθώριο επανένωσης.

Παραμένει στη Μαδρίτη και συχνά στα live που ανεβάζει κλαίει για τον έρωτα που έληξε άδοξα υποστηρίζοντας με νόημα ότι «υπάρχει ένα παιδί που θα τους ενώνει για πάντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.