ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανοίγει ξανά το μπαρ στην Αλόννησο γιατί έχει οικονομικές δυσκολίες

Ήθελε να το αποφύγει για να μην προκαλέσει

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανοίγει ξανά το μπαρ στην Αλόννησο γιατί έχει οικονομικές δυσκολίες

Άνοιξε τελικά, το μπαρ που διέθετε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες, που ήθελαν την επιχείρηση να παραμένει κλειστή, λόγω της υπόθεσης revenge porn για την οποία κατηγορείται ο άνδρας, ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκαλύπτει πως εν τέλει, άνοιξε πριν από τέσσερις ημέρες.

Όπως αναφέρεται, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα δεν είχε άλλη επιλογή, καθώς πιέζεται οικονομικά.

Ο 58χρονος φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ στο νησί και περνάει σχεδόν απαρατήρητος. Στο πλευρό του, από την πρώτη κιόλας στιγμή, που ξέσπασε ο ντόρος γύρω από το όνομά του, βρίσκεται η σύζυγός του.

Υπενθυμίζεται πως ο 58χρονος καταδικάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τη διαρροή ενός ερωτικού βίντεο, με πρωταγωνίστρια μία πρώην σύντροφό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών, ασκήθηκε έφεση από τον εισαγγελέα, προκειμένου η υπόθεση να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και να παραπεμφθεί στο ανώτατο δικαστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.