ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στέλιος Ρόκκος: «Ζω, θα τα κάνουμε μπ..ρδέλο» (βίντεο)

Ο τραγουδιστής πριν από μερικές μέρες υπέστη έμφραγμα

Στέλιος Ρόκκος: «Ζω, θα τα κάνουμε μπ..ρδέλο» (βίντεο)

Ο Στέλιος Ρόκκος μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε τις προηγούμενες ημέρες με την υγεία του, επέστρεψε στα δικά του πρόσωπα, ενώ παράλληλα με δημοσίευσή του στο Instagram, ανακοίνωσε και την επιστροφή του στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο τραγουδιστής ο οποίος πριν από μερικές μέρες υπέστη έμφραγμα είναι πλέον καλά και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Ζω… θα τα κάνουμε μπ..ρδέλο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να ερμηνεύει το τραγούδι «Ζω».

Όλες αυτές τις ημέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο η σύζυγός του δεν έφυγε από το πλευρό του και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη την ημέρα που πήραν εξιτήριο.

«Έδωσε υπόσχεση! Δεν θα με τρομάξει ποτέ ξανά. Σπίτι μας τώρα», έγραψε η Λελέ Γκόφα στη λεζάντα της ανάρτησή της στο Instagram λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους στο σπίτι.

«Έχεις δύναμη και για τους δυο μας. Σε λατρεύω», ήταν η απάντηση του Στέλιου Ρόκκου, κάτω από την κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.