
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, έδωσε το «παρών» απόψε (26/11) στο Madwalk 2025.
Φορώντας ένα εντυπωσιακό ασημί μίνι φόρεμα, το οποίο συνόδευσε με ασορτί τσάντα και παπούτσια, η κυρία Γκιλφόιλ -συνοδευόμενη από τον γιο της- φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Δίπλα της όπως μπορούμε να δούμε ήταν η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη και ο CEO του MAD, Ανδρέας Κουρής.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.