ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο Πακιστάν η Α.Τζολί για τις πλημμυρισμένες περιοχές – «Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο» (βίντεο)

Ζήτησε επιπλέον βοήθεια για τα θύματα

Στο Πακιστάν η Α.Τζολί για τις πλημμυρισμένες περιοχές – «Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο» (βίντεο)

Πάνω από 1.500 νεκροί είναι τα θύματα από τις πλημμύρες στο Πακιστάν, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση θα χρειαστούν τουλάχιστον έξι μήνες για να υποχωρήσουν τα νερά. Για ανθρωπιστική βοήθεια βρέθηκε εκεί και η Αντζελίνα Τζολί, η οποία έχει φτάσει ήδη στο Πακιστάν, προκειμένου να βρεθεί κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Οι καταρρακτώδεις βροχές την εποχή των μουσώνων και το λιώσιμο των παγετώνων στο βόρειο Πακιστάν προκάλεσαν σφοδρές πλημμύρες που έχουν βυθίσει το ένα τρίτο της χώρας κάτω από το νερό και έχουν προκαλέσει τον θάνατο σε περισσότερους από 1.500 ανθρώπους.

Η Αμερικανίδα σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί εκτίμησε ότι οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το Πακιστάν θα πρέπει να αποτελέσουν σήμα κινδύνου για τον κόσμο σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, ενώ ζήτησε να παρασχεθεί βοήθεια στη χώρα το συντομότερο δυνατό, αφού επισκέφθηκε θύματα της καταστροφής.

Η Αντζελίνα Τζολί επισκέφθηκε το κατεστραμμένο από τις πλημμύρες Πακιστάν. Σκοπός του ταξιδιού της να επιστήσει την προσοχή της διεθνούς κοινότητας στην εκτυλισσόμενη ανθρωπιστική κρίση στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο», δήλωσε χθες Τετάρτη η Τζολί, ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.