ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Stranger Things: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Τ.Κ.Μπάουερ Βέκνα (βίντεο)

Οι φαν της σειράς εξέφρασαν την έκπληξή τους

Stranger Things: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Τ.Κ.Μπάουερ Βέκνα (βίντεο)

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε με την μεταμόρφωση του Μπάουερ στον κακό Βέκνα δημοσιεύθηκε στα social media του Stranger Things και έκανε…πάταγο.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο πρώτος τόμος της 4η σεζόν της αγαπημένης σειράς Stranger Things, με την εμφάνιση του κακού Βέκνα να κλέβει την παράσταση. Έναν ρόλο που υποδύεται ο ηθοποιός Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ, ο οποίος για τις ανάγκες χρειάστηκε να μεταμορφωθεί στον τερατώδες δαίμονα.

Ένα τρομερό βίντεο που δημοσιεύθηκε στην σελίδα της δημοφιλούς σειράς του Netflix στο Instagram, παρουσιάζει όλη τη διαδικασία του ηθοποιού σε κακό Βέκνα. «Δεν μπορώ να μιλήσω, γίνομαι Βέκνα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Ολόκληρη η στολή χρειάζεται περίπου έξι με επτά ώρες για να συναρμολογηθεί και το αποτέλεσμα του γκουρού των προσθετικών Μπάρι Γκάουερ (εργάστηκε και στο Games Of Thrones) είναι άκρως εντυπωσιακό.

Οι φαν της σειράς εξέφρασαν την έκπληξή τους που ο Μπάουερ χρειάστηκε να μεταμφιεστεί για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Βέκνα. «Διάολε, ήξερα ότι αυτός ήταν ο Βέκνα, αλλά όχι τον έπαιξε στην πραγματικότητα», έγραψε κάποιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό ότι κυριολεκτικά αυτός υποδύθηκε τον Βέκνα. Πίστευα ότι πήραν κάποιον τυχαία να κάνει τον ρόλο», σχολίασε κάποιος άλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.