ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Στροφή» καριέρας για την Ιωάννα Μπέλλα: Από τις πασαρέλες στις… πωλήσεις ακινήτων σε Μύκονο και Ντουμπάι (φώτο)

Η κριτική επιτροπή του πρώτου GNTM την είχε απορρίψει επειδή είχε κάνει πλαστικές επεμβάσεις

«Στροφή» καριέρας για την Ιωάννα Μπέλλα: Από τις πασαρέλες στις… πωλήσεις ακινήτων σε Μύκονο και Ντουμπάι (φώτο)

Η Ιωάννα Μπέλλα η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στην οντισιόν του πρώτου GNTM, έκανε… «στροφή» στην καριέρα της, καθώς όπως όλα δείχνουν αφήνει τις πασαρέλες και στρέφεται στις πωλήσεις ακινήτων σε Μύκονο και Ντουμπάι.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως η κριτική επιτροπή την απέρριψε επειδή είχε κάνει πλαστικές επεμβάσεις πιο συγκεκριμένα είχε βάλει υαλουρονικό οξύ στα χείλη της, ενθέματα σιλικόνης στο στήθος της, ψεύτικες βλεφαρίδες και ψεύτικα νύχια.

Παρόλο βέβαια που τότε έβαλε τα κλάματα, στη συνέχεια όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram έβαλε ακόμα μεγαλύτερο στήθος και χείλη και μάλλον και οπίσθια.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μπέλλα πήγε να δοκιμάσει την τύχη της στον απαρχαιωμένο θεσμό των καλλιστείων, που πήρε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Να θυμίσουμε ότι είναι γεννημένη το 1996 και κατάγεται από τη Βέροια.

Το μοντέλο μίλησε για τη συμμετοχή της στο πρώτο GNTM του Star και τις πλαστικές επεμβάσεις παλαιότερα στο περιοδικό OK:

«Είσαι ένα πρόσωπο που πάντα δίχαζες. Από την πρώτη σου εμφάνιση στο GNTM 1, την επόμενη χρονιά που βγήκες Σταρ Ελλάς, το Photoshop, τις πλαστικές […], πάντα έδινες τίτλους στις εκπομπές και στα sites.

Όσον αφορά τις επεμβάσεις, θα πω ότι μία επέμβαση έχω κάνει, στο στήθος μου. Τα υπόλοιπα είναι ενέσιμα. Δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία. Ό,τι άλλο έχω κάνει δεν είναι μόνιμο, έξι μήνες κρατάει. Έγινα γνωστή από το GNTM και είμαι ευγνώμων για αυτό.

Εκείνοι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου και στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο, οπότε είχα ήδη φύγει στο Λονδίνο. Συζητήθηκα πολύ τότε, ακούστηκαν κάποια πράγματα που είχαν ενοχλήσει και εμένα και, κυρίως, τους γονείς μου. Μετά από ένα διάστημα συνήθισα, κατάλαβα πως ό,τι κι αν έλεγα, κάποιοι θα το ερμήνευαν αρνητικά. […] Ήμουν πιο μικρή και αυθόρμητη τότε, είπα κάτι χωρίς να βουτήξω τη γλώσσα μου στο μυαλό μου».

H Ιωάννα Μπέλλα στη συνέχεια πήγε στο εξωτερικό για να κάνει κάποια καριέρα σχετικά με το μόντελινγκ, όμως τελικά, κατέληξε να ασχολείται με τα μεσιτικά όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που διαφημίζει σπίτια σε Μύκονο και Ντουμπάι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.