ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor All Star: Ακόμη δεν ξεκίνησαν και άρχισαν τα παράπονα για το φαγητό – «Μας έχει κόψει λόρδα» (βίντεο)

«Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, εγώ δεν τρώω και καρύδα και πραγματικά τα 'χω δει όλα»

Survivor All Star: Ακόμη δεν ξεκίνησαν και άρχισαν τα παράπονα για το φαγητό – «Μας έχει κόψει λόρδα» (βίντεο)

Ακόμη δεν ξεκίνησε το «Survivor All Star» και οι παίκτες έχουν αρχίσει ήδη τα παράπονα για το φαγητό, με τον Νίκο Μπάρτζη να λέει χαρακτηριστικά «μας έχει κόψει λόρδα».

Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας, κάποιοι παίκτες ρωτήθηκαν για το πώς είναι μέχρι τώρα η διαβίωσή τους στο ριάλιτι και τι κάνουν με το φαγητό.

O Νίκος Μπάρτζης είπε: «Δεν έχουμε απλώσει ακόμα χέρι στις φακές, μας έχει κόψει λόρδα πρέπει να δούμε λίγο πώς θα πάει το παιχνίδι. Ας πούμε σήμερα έχουμε ασυλία χωρίς φαγητό, αν το ξέραμε θα τρώγαμε λίγο πριν. Βλέποντας και κάνοντας την πρώτη βδομάδα».

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Γιώργο Ασημακόπουλο πώς είναι η διαβίωση στην καλύβα αφού δεν υπάρχει καθόλου φαγητό με τον παίκτη να απαντάει:

«Πραγματικά τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν έχουμε να φάμε και από ότι είδα σήμερα δεν έχει έπαθλο φαγητού. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, εγώ δεν τρώω και καρύδα και πραγματικά τα ‘χω δει όλα.

Θα μπω όμως πολύ δυνατά στον στίβο μάχης γιατί πρέπει να νικήσουμε, δεν θέλω να μπούμε πάλι και να κρατάμε τις δάδες και να ψηφίσουμε κάποιον από μας», προσθέτοντας ότι δύο εικοσιτετράωρα δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα του αφού δεν έχει που να τη βρει.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ επειδή πριν δύο χρόνια έφαγα πάρα πολύ καρύδα, με ενοχλεί πάρα πολύ στο στομάχι, οπότε την αποφεύγω και είμαι κάπως σαν τον Γιώργο δεν έχω φάει τίποτα. Έχω φάει δυο κομματάκια καρύδα, τι να σου κάνει.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο δεν έχουμε και έπαθλο φαγητού ή έστω τις προμήθειες μας και το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Τουλάχιστον θα τα δώσουμε όλα να πάρουμε την ασυλία για να μην μπούμε ξανά στη δυσάρεστη θέση να υποδείξουμε κάποιον δικό μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.