ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor All Star: Επέστεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της η Νικολέτα Μαυρίδη (φώτο)

«Άδικο ή δίκαιο εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ξαναβρέθηκα σε αυτό το πρόγραμμα»

Survivor All Star: Επέστεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της η Νικολέτα Μαυρίδη (φώτο)

Στην Ελλάδα, επέστρεψε μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star την περασμένη Πέμπτη, η Νικολέτα Μαυρίδη.

Οι συμπαίκτες της την θεώρησαν την πιο αδύναμη παίκτρια στην ομάδα τους, με αποτέλεσμα να την ψηφίσουν ως υποψήφια προς αποχώρηση.

image00015

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη κατά την επιστροφή της. image00007

Σε story που ανάρτησε στο Instagram, η Νικολέτα Μαυρίδη ακούγεται να λέει:

«Και ναι λοιπόν πίσω στην Ελλάδα! Είμαι πολύ χαρούμενη, σας ευχαριστώ όλους για τα τόσα όμορφα μηνύματα που έχω λάβει. Άδικο ή δίκαιο εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ξαναβρέθηκα σε αυτό το πρόγραμμα.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τα μηνύματα στα social media! Θεωρώ ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται». image00001

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.