ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor All Star: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα – Υπέστη αλλεργικό σοκ (βίντεο)

«Λες να προλάβω και να αγωνιστώ;»

Survivor All Star: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα – Υπέστη αλλεργικό σοκ (βίντεο)

Αναστάτωση επικράτησε στην κόκκινη καλύβα στο αποψινό (10/4) επεισόδιο του Survivor All Star.

H Αφροδίτη Σκαφίδα χρειάστηκε να μεταφερθεί άρον άρον στο νοσοκομείο ώστε να λάβει τις πρώτες βοήθειες και όλοι ανησύχησαν.

Όπως παρακολουθήσαμε, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και παίκτρια της κόκκινης ομάδας ξύπνησε με πολύ πρησμένα μάτια και ευρύτερα πρησμένο πρόσωπο, έχοντας υποστεί προφανώς ισχυρό αλλεργικό σοκ.

«Λες να προλάβω και να αγωνιστώ;», ακούστηκε να λέει η ίδια στον συμπαίκτη της, Παναγιώτη Κωσταντινίδη, που τη συνόδευσε έξω από την καλύβα, όπου ασθενοφόρο την πήρε και την πήγε στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η παίκτρια της κόκκινης ομάδας έπαθε το ίδιο αλλεργικό σοκ στο Survivor All Star, καθώς πρόσφατα είχε οδηγηθεί ξανά στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.