Πρώην παίκτρια κινείται νομικά κατά της εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί

Σε «μπελάδες» μπήκε όπως όλα δείχνουν η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Αιτία, ο σοβαρός τραυματισμός που είχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο οποίος έχει δυσκολέψει πλέον την καθημερινότητά της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα, «Η παραγωγή επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα με αποτέλεσμα να έχει μη αναστρέψιμες βλάβες».

Ο τραυματισμός της Σοφίας Μαργαρίτη, ωστόσο, δεν ήταν ο μοναδικός σοβαρός στη διάρκεια προβολής του Survivor τα τελευταία χρόνια.

Στους «κύκλους» του παιχνιδιού έχουν συμβεί αρκετοί σοκαριστικοί τραυματισμοί, που έχουν «παγώσει» παίκτες και τηλεοπτικό κοινό.

Το 2017 ο Κώστας Βασάλος σε ένα από τα «σκληρά» αγωνίσματα του παιχνιδιού είχε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό…

Το 2018, ο Ηλίας Γκότσης χτύπησε άσχημα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσει κάποια δόντια…

Σοβαρός ήταν και ο τραυματισμός της Καρολίνας το 2021, με την παίκτρια να σφαδάζει στον στίβο μάχης…

Στον ίδιο κύκλο, είχε προκύψει και ο σοβαρός τραυματισμός της Σοφίας Μαργαρίτη. Μάλιστα, το πρόβλημα που της προκλήθηκε ήταν τέτοιο που δεν μπόρεσε να συνεχίσει και πλέον κινείται νομικά.

Στον φετινό κύκλο, οι τραυματισμοί ήταν αρκετοί και σφοδροί για κάποιους παίκτες. Μια τέτοια περίπτωση ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου…

Τρομακτικός ήταν και ο τραυματισμός που είχε η Μαίη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιαίτερα σκληρές ήταν οι εικόνες και από τη στιγμή που χτύπησε ο Άρης Σοϊλέδης. Μάλιστα, για αρκετό καιρό έμεινε εκτός από τους στίβους μάχης, αφού το πρόβλημα που του προκλήθηκε ήταν αρκετά σοβαρό…