ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor: Οι τραυματισμοί των παικτών στον Άγιο Δομίνικο που έχουν «παγώσει» το κοινό (βίντεο)

Πρώην παίκτρια κινείται νομικά κατά της εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor: Οι τραυματισμοί των παικτών στον Άγιο Δομίνικο που έχουν «παγώσει» το κοινό (βίντεο)

Σε «μπελάδες» μπήκε όπως όλα δείχνουν η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Αιτία, ο σοβαρός τραυματισμός που είχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο οποίος έχει δυσκολέψει πλέον την καθημερινότητά της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα, «Η παραγωγή επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα με αποτέλεσμα να έχει μη αναστρέψιμες βλάβες».

Ο τραυματισμός της Σοφίας Μαργαρίτη, ωστόσο, δεν ήταν ο μοναδικός σοβαρός στη διάρκεια προβολής του Survivor τα τελευταία χρόνια.

Στους «κύκλους» του παιχνιδιού έχουν συμβεί αρκετοί σοκαριστικοί τραυματισμοί, που έχουν «παγώσει» παίκτες και τηλεοπτικό κοινό.

Το 2017 ο Κώστας Βασάλος σε ένα από τα «σκληρά» αγωνίσματα του παιχνιδιού είχε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό…

Το 2018, ο Ηλίας Γκότσης χτύπησε άσχημα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσει κάποια δόντια…

Σοβαρός ήταν και ο τραυματισμός της Καρολίνας το 2021, με την παίκτρια να σφαδάζει στον στίβο μάχης…

Στον ίδιο κύκλο, είχε προκύψει και ο σοβαρός τραυματισμός της Σοφίας Μαργαρίτη. Μάλιστα, το πρόβλημα που της προκλήθηκε ήταν τέτοιο που δεν μπόρεσε να συνεχίσει και πλέον κινείται νομικά.

Στον φετινό κύκλο, οι τραυματισμοί ήταν αρκετοί και σφοδροί για κάποιους παίκτες. Μια τέτοια περίπτωση ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου…

Τρομακτικός ήταν και ο τραυματισμός που είχε η Μαίη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιαίτερα σκληρές ήταν οι εικόνες και από τη στιγμή που χτύπησε ο Άρης Σοϊλέδης. Μάλιστα, για αρκετό καιρό έμεινε εκτός από τους στίβους μάχης, αφού το πρόβλημα που του προκλήθηκε ήταν αρκετά σοβαρό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.