Τ.Κλούνεϊ: Το… λάθος που έκανε με τα παιδιά του – «Έμαθαν ιταλικά, δεν ξέρουμε τι λένε»

«Ο γιος μας είναι τώρα ένας μεγάλος φαρσέρ»

Τ.Κλούνεϊ: Το… λάθος που έκανε με τα παιδιά του – «Έμαθαν ιταλικά, δεν ξέρουμε τι λένε»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν, σε συνέντευξή τους στο CBS Mornings, αποκάλυψαν το μεγαλύτερο λάθος που έκαναν με τα 5χρονα δίδυμα παιδιά τους, τον Αλέξανδρο και την Έλα.

Όπως σημείωσαν στις δηλώσεις τους, οι δυο τους μετανιώνουν πικρά που έμαθαν στα παιδιά τους να μιλούν… ιταλικά: «Κάναμε ένα τρομερό λάθος. Τους μάθαμε ιταλικά, αλλά εμείς δεν ξέρουμε να μιλάμε τη γλώσσα» εξήγησε ο Κλούνεϊ.

Η αποκάλυψη των διάσημων γονέων ξεκίνησε, όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, Γκέιλ Κινγκ, τους ρώτησε τι τους «χαροποιεί» βλέποντας τα παιδιά τους να μεγαλώνουν. Τότε ο ηθοποιός σχολίασε ότι απολαμβάνει να ακούει τα παιδιά του να μιλούν ιταλικά, ωστόσο πλέον συνειδητοποιεί το «τρομερό» του λάθος.

«Τους έχουμε οπλίσει με μια γλώσσα με την οποία μπορούν να μας “βλάψουν” και δεν ξέρουμε πραγματικά τι λένε» παραδέχτηκε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, προσθέτοντας ότι μιλούν επίσης γαλλικά: «Εγώ ακόμα νιώθω ότι τα αγγλικά είναι σαν δεύτερή μου γλώσσα» πρόσθεσε με χιούμορ.

Ακόμα η γνωστή δικηγόρος και σύζυγος του Χολιγουντιανού ηθοποιού, τόνισε ότι ο γιος τους έχει πάρει τα γονίδια του μπαμπά του και συνεχώς κάνει φάρσες: «Ο γιος μας είναι τώρα ένας μεγάλος φαρσέρ. Του έχεις μάθει όλα αυτά που κάνεις εσύ Τζορτζ, και τώρα σου κάνει εσένα φάρσες» σχολίασε η Αμάλ Αλαμπουντίν.

Μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος ηθοποιός συμπλήρωσε ότι ο αγαπημένος σούπερ ήρωας του γιου του, είναι ο Μπάτμαν, αλλά ο 5χρονος δεν εντυπωσιάζεται, όταν βλέπει βίντεο με τον Κλούνεϊ, από την περίοδο που ενσάρκωσε τον ήρωα της DC.

«Του λέω “Ξέρεις, ήμουν ο Μπάτμαν”, και εκείνος λέει, “Ναι, αλλά όχι πια”» σχολίασε ο Κλούνεϊ, αναφερόμενος στην ερμηνεία του ως Μπάτμαν στην ταινία «Batman and Robin» το 1997.

Κλείνοντας, σε ερώτηση που δέχτηκε το ζευγάρι, για το πώς θα ένιωθε αν τα παιδιά του, ακολουθούσαν καριέρα ηθοποιών, ο Τζορτζ Κλούνεϊ αστειεύτηκε και σχολίασε ότι είναι ήδη πιο έξυπνοι από αυτόν, για τα καταφέρουν άριστα στη ζωή τους:

«Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Η εικασία μου είναι ότι είναι λίγο πιο έξυπνοι από εμένα, επομένως μάλλον θα καταφέρουν κάτι σημαντικό. Αυτή τη στιγμή μιλούν ήδη τρεις γλώσσες και εγώ εξακολουθώ να δουλεύω τα αγγλικά μου».

Το χρονικό της σχέσης του διάσημου ζευγαριού
Ο Κλούνεϊ αρραβωνιάστηκε τη Βρετανίδα δικηγόρο λιβανέζικης καταγωγής, που ειδικεύεται σε υποθέσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αμάλ Αλαμουντίν, στις 28 Απριλίου 2014.

Τον Ιούλιο του 2014 ο ηθοποιός κατέκρινε δημοσίως τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail μετά από δημοσίευμα που υποστήριζε ότι η μητέρα της Αλαμουντίν, είναι ενάντια στον γάμο τους, εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων. Όταν η εφημερίδα απολογήθηκε για την εσφαλμένη είδησή της, ο Κλούνεϊ αρνήθηκε να δεχτεί τη συγγνώμη και μάλιστα αποκάλεσε την εφημερίδα ως: «Το χειρότερο μέσο ενημέρωσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 7 Αυγούστου 2014 ο Τζορζτ Κλούνεϊ και η Αλαμουντίν ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους στην Βασιλική Εκκλησία του Κένσινγκτον στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε επισήμως στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 με κουμπάρο τον Γουόλτερ Βελτρόνι, πρώην δήμαρχο της Ρώμης. Το 2017 αναφέρθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «The Talk» του καναλιού CBS ότι η Λιβανέζα δικηγόρος ήταν έγκυος σε δίδυμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.