ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Σαμαράς: «Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κ.Κουτσούμπα – Το τελευταίο μου βράδυ θα το ήθελα πολύ έξαλλο»

«Θα με κουβαλήσουν τεκνά και θα λένε “its amazing, its fantastic”»

Τ.Σαμαράς: «Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κ.Κουτσούμπα – Το τελευταίο μου βράδυ θα το ήθελα πολύ έξαλλο»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, μίλησε για το πως θα ήθελε το τελευταίο του βράδυ, αλλά και πως στην κηδεία του θα ήθελε όλο το ΚΚΕ και τον κ.Κουτσούμπα.

«Το τελευταίο μου βράδυ θα το ήθελα πολύ έξαλλο, ανάλογα και την ηλικία μου βέβαια. Δεν έχω σκεφτεί την κηδεία μου, τα έχω αναθέσει όλα στον Χάρη Σιανίδη.

Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κύριο Κουτσούμπα. Μη μου λες για τεκνά, μου ανάβεις φωτιές…

Στην κηδεία μου θα βάλω Κριθαριώτη, Κωστέτσο και Ζούλια. Στην κηδεία μου θα με κουβαλήσουν τεκνά και θα λένε “its amazing, its fantastic”. Θα ήθελα λιτό τάφο», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, ο ίδιος είπε: «Η συνεργασία που θα ήθελα να θάψω είναι το Fab 5, ήταν κατάρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.