ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα 3 ζώδια που αγαπούν το φθινόπωρο – Είναι η εποχή που νιώθουν ευτυχισμένοι

Υπάρχουν τρία ζώδια που αγαπούν το φθινόπωρο όσο καμία άλλη εποχή

Τα 3 ζώδια που αγαπούν το φθινόπωρο – Είναι η εποχή που νιώθουν ευτυχισμένοι

Ο Σεπτέμβριος είναι μια ανάσα μακριά και για τους περισσότερους οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν τελειώσει. Το φθινόπωρο που ξεκινά είναι η αγαπημένη εποχή κάποιων ζωδίων.

Λίγο πολύ όλα τα ζώδια αγαπούν το καλοκαίρι, αφού αυτό σημαίνει άδεια, ξεκούραση, ήλιος και θάλασσα. Ωστόσο, κάποια ζώδια περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει το φθινόπωρο καθώς τους αρέσει η βροχή, οι χαμηλές θερμοκρασίες και τα ιδιαίτερα χρώματα της φύσης.

Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν το φθινόπωρο μελαγχολικό, ωστόσο υπάρχουν τρία ζώδια που αγαπούν αυτή την εποχή του χρόνου και νιώθουν ευτυχισμένοι.

Ζυγός

Είναι το πρώτο από τα ζώδια του φθινοπώρου και για αυτό είναι η αγαπημένη του εποχή. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και νιώθει ευτυχισμένος όταν είναι σπίτι με την οικογένειά του. Γοητεύεται από τα χρώματα της φύσης, τα χαρακτηριστικά κίτρινα φύλλα στα δέντρα και στο έδαφος, που συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό.

Σκορπιός

Δεν είναι τυχαίο ότι το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη του εποχή καθώς αυτό το ζώδιο αποπνέει μυστήριο. Επίσης, βασική αιτία που αγαπάει το φθινόπωρο είναι γιατί τότε έχει τα γενέθλιά του, όπου νιώθει ότι μπορεί να κατακτήσει ό,τι θέλει. Ο Σκορπιός είναι μοναχικός κι απόμακρος και αυτή η εποχή του ταιριάζει γάντι.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το ζώδιο αγαπάει τα ταξίδια και πάντα το φθινόπωρο θέλει να φύγει κάπου στο εξωτερικό για λίγες ημέρες. Αγαπάει το φθινόπωρο γιατί είναι ρομαντικός και του αρέσει η περιπέτεια, για αυτό και οργανώνει πολλές εκδρομές στην φύση. Δεν αντέχει τόσο την ζέστη και του αρέσει η βροχή και το cocooning.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.