ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τα 3+1 ζώδια που είναι πιο… επιδέξια στο κρεβάτι

Μήπως ανήκει και το δικό σας στην τετράδα;

Τα 3+1 ζώδια που είναι πιο… επιδέξια στο κρεβάτι

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ποια ζώδια είναι τα πιο επιδέξια στο κρεβάτι σύμφωνα με την αστρολογία;

Μήπως ανήκει και το δικό σας στην τετράδα;

Σκορπιός

Αν έχει να κάνει με το καλό σεξ και τίποτα άλλο εκτός από το σεξ, δεν έχει σημασία τι κάνουν αυτές οι κυρίες ή πόσο μεγάλες ή νέες ή παχιές ή αδύνατες, είναι. Οι Σκορπιοί είναι απλά οι καλύτεροι στο κρεβάτι.

Δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να αμφισβητήσει τις ερωτικές ικανότητες του Σκορπιού.

Τοξότης

Το πάθος είναι αυτό που έχει να κάνει με την femme fatale Τοξοτίνα/Τοξότη. Αν και σίγουρα θέλει να βιώσει μια γευστική ευχαρίστηση με τον σύντροφο της, θέλει επίσης να κάνει πραγματικότητα τη φαντασίωση της, η οποία θα λειτουργήσει για τον παρτενέρ της με τρόπους που δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει.

Είναι η δημιουργός των ονείρων που γίνονται πραγματικότητα. Ο σύντροφος της μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που βρίσκεται στο κρεβάτι με μια από αυτές τις θαυματουργές γυναίκες.

Κριός

Είναι καλή. Ω ναι, είναι πολύ καλός/ή. Αυτή η κυρία/ος ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το πει στον σύντροφο της, κάτι που είναι φανταστικό γιατί αν είναι ευχαριστημένη, θα είναι μια καλή ημέρα και για τους συντρόφους της.

Ίσως η πιο σέξι γυναίκα που υπάρχει, ο σύντροφος Κριός θέλει να τον/την λατρεύουν και αυτό θα πρέπει να γίνει πολύ εύκολα, καθώς αξίζει πραγματικά.

Λέων

Για κάποιο λόγο, οι γυναίκες Λέοντες είναι πολύ πιο δυνατές σεξουαλικοί σύντροφοι από τους άνδρες Λέοντες. Αυτές οι γυναίκες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την εμπειρία του συντρόφου τους και θέλουν να τον ευχαριστήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τους αρέσει να γνωρίζουν ότι μόνο αυτές μπορούν να του προσφέρουν αυτό το «ιδιαίτερο» είδος ευχαρίστησης και μόλις γνωρίσουν καλά τον σύντροφο τους, θα τον κάνουν ευτυχισμένο στο κρεβάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.