ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα δύο ζώδια που θα έχουν τύχη στα λεφτά και την αγάπη από την Αφροδίτη στον Λέοντα

Θα μείνει σε αυτή τη θέση από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτώβρη

Τα δύο ζώδια που θα έχουν τύχη στα λεφτά και την αγάπη από την Αφροδίτη στον Λέοντα

Δύο είναι τα ζώδια που πρόκειται να ευνοηθούν ιδιαίτερα από την έλευση της Αφροδίτης στον Λέοντα η οποία μάλιστα θα παραμείνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, θα μείνει σε αυτή τη θέση από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτώβρη και πρόκειται να αλλάξει αρκετά τις ισορροπίες σε όλο το ζωδιακό κύκλο.

Γενικότερα, θα δημιουργήσει σε όλους μία πιο φιλική διάθεση και όρεξη για καλοπέραση και παιχνίδι τόσο σε φιλικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Θα εφοδιάσει με αυτοπεποίθηση κάποιους που το είχαν πολλή ανάγκη και έτσι θα αλλάξει εντελώς η ισορροπία μερικών καταστάσεων.

Παράλληλα, τα ζώδια θα είναι πιο απαιτητικά όσον αφορά τα θέλω και τις ανάγκες τους, ενώ θα μπορέσουν επιτέλους να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στον εαυτό τους και όχι σε τρίτους. Ό

σον αφορά τις ερωτικές τους σχέσεις θα γίνουν πιο ξεκάθαροι και εκδηλωτικοί και θα μπορέσουν να λύσουν τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν με το κοντινό τους περιβάλλον, ενώ παράλληλα είναι πολύ πιθανό να πάνε ένα βήμα παρακάτω τις σχέσεις τους.

Επιπλέον, όσον αφορά τα επαγγελματικά τους θα μπορέσουν να σταθεροποιηθούν ή να βρουν κάποια θέση στην ήδη υπάρχουσα δουλειά η οποία να καταλήξει να έχει και καλύτερες απολαβές.

Διαβάστε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που θα επωφεληθούν στα λεφτά και την αγάπη από την Αφροδίτη στον Λέοντα:

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ζώδια που γενικότερα θα επωφεληθούν τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά τους, ενώ θα ευνοηθεί κυρίως ο επαγγελματικός τους τομέας.

Συγκεκριμένα, θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους κάτι το οποίο θα γίνει εμφανές και από τους ανωτέρους τους και αυτό με την σειρά του θα τους δώσει και καλύτερες απολαβές. Μάλιστα, μπορεί να τους δώσουν περισσότερες αρμοδιότητες, ωστόσο παράλληλα θα αυξηθεί και ο μισθός τους.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη πρόκειται να κάνει την δουλειά της και να ανθίσει στην κυριολεξία όλες τις ερωτικές τους σχέσεις. Το φλερτ θα είναι κάτι συνεχόμενο ενώ οι δεσμευμένοι θα πάνε ένα βήμα παρακάτω την σχέση τους και θα περάσουν πολλές ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους.

Ωστόσο, οι αδέσμευτοι θα έχουν και εκείνοι τα τυχερά τους αφού είναι σίγουρο ότι θα κάνουν νέες γνωριμίες και κάποια από αυτές θα καταλήξει σε ερωτικές περιπτύξεις και γιατί όχι στο μέλλον σε σχέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.