ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο Ιουλίου

Η εποχή του Kαρκίνου είναι ιδανική για να φροντίζεις τους άλλους και να δίνεις προτεραιότητα σε ότι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής

Τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο Ιουλίου

Αύριο Δευτέρα 3 Ιουλίου έχουμε την Πανσέληνο του Ελαφιού και κάποια ζώδια θα είναι πιο ευνοημένα.

Η εποχή του Kαρκίνου είναι ιδανική για να φροντίζεις τους άλλους και να δίνεις προτεραιότητα σε ότι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και ικανοποιημένη.

Καθώς ο ήλιος συνεχίζει μέσα από αυτό το ζώδιο του νερού, αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις συναισθηματικά ικανοποιημένη, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Ευτυχώς, η επερχόμενη πανσέληνος στις 3 Ιουλίου – που φέρει το όνομα «Το Φεγγάρι του Ελαφιού» – θα φέρει κάποια αναγκαία σταθεροποιητική ενέργεια στο σύμπαν.

Όμως, ενώ αυτές οι δονήσεις θα επαναφέρουν πολλά ζώδια στην πραγματικότητα, τα παρακάτω τρία ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Ιουλίου:

Δίδυμοι

Αυτό το μήνα, η πανσέληνος θα στρέψει την προσοχή σου στους κοινόχρηστους πόρους, τα προσωπικά σου όρια και τις ιδιωτικές σου υποθέσεις. Μπορεί να βρίσκεσαι στη μέση της αντιμετώπισης ενός οικονομικού στόχου ή μπορεί να κοιτάς πιο προσεκτικά τα περιουσιακά στοιχεία που μοιράζεσαι με ένα άλλο άτομο.

Αυτός ο μήνας είναι μια τυχερή στιγμή για να βάλεις σε τάξη τα χρηματικά ζητήματα και επίσης να εξετάσεις τα σχέδια και τους στόχους που έχεις για αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Λέων

Στις 3 Ιουλίου, η πανσέληνος στον Αιγόκερω θα τονίσει τον έκτο Οίκο της εργασίας, της ρουτίνας και των συνήθειών σου, προτρέποντάς σε να σκεφτείς το πώς οι τελετουργίες σου υποστηρίζουν την επιθυμία σου για μακροπρόθεσμη επιτυχία και παραγωγικότητα.

Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα για να ασχοληθείς με τη φροντίδα των υποχρεώσεων που έχουν συσσωρευτεί ή να εξετάσεις νέους, αποτελεσματικούς τρόπους για να παραμείνεις προσηλωμένη στα καθήκοντα και τις δεσμεύσεις σου.

Υδροχόος

Στις 3 Ιουλίου, η πανσέληνος στον Αιγόκερω ρίχνει φως στο υποσυνείδητο μυαλό και τις συνήθειές σου. Θα σου ζητηθεί να εξετάσεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις τώρα καινούργια πράγματα, Υδροχόε, καθιστώντας την ως μια κατάλληλη στιγμή για να σπάσεις παλιά μοτίβα.

Μπορεί να μην είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις νέες προσπάθειες τώρα, και αυτό είναι εντάξει, οπότε αξιοποίησε την πανσέληνο για ξεκούραση και αποκατάσταση παρά για οτιδήποτε άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.