ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τατιάνα Πάτιτζ: Η θερμή υποδοχή του σούπερ μόντελ όταν είχε έρθει στην Ελλάδα το 1994 (βίντεο)

Θλίψη στον κόσμο της μόδας από τον αιφνίδιο χαμό του 56χρονου supermodel της δεκαετίας του '90

Τατιάνα Πάτιτζ: Η θερμή υποδοχή του σούπερ μόντελ όταν είχε έρθει στην Ελλάδα το 1994 (βίντεο)

Η απώλεια της Τατιάνα Πάτιτζ κόστισε στον χώρο της μόδας και μοντέλα, σχεδιαστές και άλλοι συνεργάτες της έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο. Το μοντέλο πέθανε στα 56 του, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, είχε συνεργαστεί με το άλλοτε σούπερ μόντελ και τις τελευταίες ώρες λέει το δικό του «αντίο» μέσα από φωτογραφίες τους, μιας και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου, ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram τη συνέντευξη που παραχώρησε η Πάτιτζ το ’90 στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα για σόου μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου.

«Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη της Τατιάνα Πάτιτζ και την ανυπέρβλητη ανεπανάληπτη ομορφιά της αλλά και το πόσο όμορφα και με επίπεδο μόρφωσης και κουλτούρας μιλάει στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Διότι για να λέγεσαι Supermodel είναι εκτός από την εξωτερική ομορφιά και η εσωτερική. Είχα την ευλογία να συνεργαστώ με ένα από τα κορυφαία Supermodels της Ιστορίας, την Τατιάνα Πάτιτζ.

Να περπατήσει με δημιουργίες μου στο απόγειο της καριέρας της και να την θαυμάσουν από κοντά στην Ελλάδα! Θαυμάστε την στην δεύτερη της έξοδο πασαρέλας ως Θεά Άρτεμις φορώντας μια δημιουργία μου εμπνευσμένη από την Ελληνική μας παράδοση που ήταν μια εξέλιξη πολύ μπροστά για την τότε εποχή!» έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.