ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε που να ταξιδέψεις

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε που να ταξιδέψεις

Το κάθε ζώδιο έχει τα ταξίδια που του ταιριάζουν καλύτερα. Για να δούμε πού θα πάμε!

Ο Κριός ταξιδιώτης θέλει δράση, περπάτημα, κόσμο, κλαμπ και διασκέδαση. Κοσμοπολίτικα μέρη, όπως η Νίκαια της Γαλλίας, το Λονδίνο, αλλά και η Νέα Υόρκη.

Ο Ταύρος ταξιδιώτης στις διακοπές του θέλει άνεση, τέχνη και χαλάρωση. Έφυγες για Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία. Αρκεί να φας καλά και να πας σε μουσεία.

Ο Δίδυμος ταξιδιώτης θέλει φώτα, κίνηση, διαφορετικές εικόνες, εντυπωσιακό ντιζάιν! Έφυγες για Μαϊάμι, Λας Βέγκας, Σίδνεϊ!

Ο Καρκίνος ταξιδιώτης θέλει εναλλαγές: κόσμο και ησυχία, ήσυχα δρομάκια και πολυσύχναστες πλατείες. Ιδανικά μέρη η Βαρκελώνη, η Ρώμη και η Κωνσταντινούπολη.

Ο Λέων ταξιδιώτης θέλει να δει μέρη εξωτικά και να φάει και να πιει τα τοπικά εδέσματα και ποτά. Έφυγες για Τζαμάικα ή Ινδία!

Ο Παρθένος ταξιδιώτης θέλει καθαριότητα και τάξη, και όχι χαοτικούς προορισμούς με βαβούρα. Ιδανικά μέρη, οι Βρυξέλλες, η Ζυρίχη ή κάποιο χιονοδρομικό.

Ο Ζυγός ταξιδιώτης είναι για Τόκιο, Λος ¶ντζελες, Μόσχα. Θέλει αντιθέσεις, διαφορετικές κουλτούρες!

Ο Σκορπιός ταξιδιώτης: Αίγυπτος ή Μαρόκο; Εσύ διαλέγεις! Χρειάζεσαι στις διακοπές σου να πας κάπου που να μη σου θυμίζει τίποτα από την καθημερινότητά σου.

Ο Τοξότης ταξιδιώτης: Κολοράντο, Ελβετικές ¶λπεις ή μήπως Ίμπιζα; Από τη μία γεννημένος εξερευνητής, από την άλλη απίστευτος μπον βιβέρ!

Ο Αιγόκερως ταξιδιώτης: Ιδανικά μέρη εκείνα που έχουν εξαιρετική αρχιτεκτονική. Βαρκελώνη, Μαρακές ή Ντουμπάι; Διαλέγεις και παίρνεις!

Ο Υδροχόος ταξιδιώτης έφυγε για Βερολίνο ή Σικάγο! Θέλει να τα δει όλα, αλλά όχι μόνο τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα μέρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιχθείς ταξιδιώτες: Βουδαπέστη ή μήπως κροατικές ακτές; Θιβέτ ή μήπως απλά Γαύδος; Αρκεί αυτό το μέρος να σου δώσει τροφή για έμπνευση και σκέψη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.