
Την επανέναρξη των πτήσεων εξωτερικού από την 1η Αυγούστου του 2020 ανακοίνωσε ο Ρώσος Πρωθυπουργός, Μιχαήλ Μισούστιν.
«Ελήφθη η απόφαση συνέχισης των διεθνών πτήσεων. Αυτό αποφασίστηκε χάρη στην επιδημιολογική κατάσταση και στη βάση της αρχής της αμοιβαιότητας» ανακοίνωσε, χαρακτηριστικά.
Όπως διευκρίνισε, μάλιστα, οι πρώτες πτήσεις θα διεξαχθούν από τα αεροδρόμια της Μόσχας, της Αγίας Πετρούπολης και του Ροστόβ.
Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια πρωθυπουργός, Τατιάνα Γκολίκοβα, ξεκαθάρισε ότι σε πρώτη φάση οι πτήσεις θα αφορούν το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία και την Τανζανία.
Πάντως, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Μεταφορών, Γεβγκένι Ντίτριχ, η Μόσχα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με περίπου 30 χώρες, με στόχο την επανέναρξη των αεροπορικών πτήσεων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.