
Τη θέση του προέδρου στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Αρώνης.
Τραπεζικό στέλεχος με μεγάλες ικανότητες που απέδειξε πολλές φορές εμπράκτως κατά τη μακρά θητεία του, αρχικά στην ABN AMRO BANK, στη συνέχεια στην Εθνική Τράπεζα και ακολούθως επί σειρά πολλών ετών στην Alpha Bank, o κ. Αρώνης ολοκληρώνει έναν επιτυχημένο κύκλο στο τραπεζικό σύστημα και συνεχίζει την καριέρα του στο «Ελ. Βενιζέλος». 
Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του αερολιμένα, το οποίο και θα επικυρώσει την ανάληψη των καθηκόντων του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.