ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αυτοί οι 15 ευρωπαϊκοί προορισμοί είναι οι πιο φιλικοί για city break

Η λίστα προέκυψε κατατάσσοντας δημοφιλείς πόλεις σε όλη την Ευρώπη σε παράγοντες όπως οι βαθμολογίες ευτυχίας και τα ποσοστά εγκληματικότητας

Αυτοί οι 15 ευρωπαϊκοί προορισμοί είναι οι πιο φιλικοί για city break

Εάν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε το 2023 και η επίσκεψη σε έναν φιλικό και αποδεκτό προορισμό βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας, τότε πρέπει να δείτε αυτή τη λίστα που προέκυψε μετά από έρευνα που παρουσίασε η Bounce.

Η λίστα προέκυψε κατατάσσοντας δημοφιλείς πόλεις σε όλη την Ευρώπη σε παράγοντες όπως οι βαθμολογίες ευτυχίας, τα ποσοστά εγκληματικότητας και η αποδοχή LGBTQ+.

Αυτοί οι 15 ευρωπαϊκοί προορισμοί που προέκυψαν είναι οι πιο φιλικοί για city break. Την πρωτιά παίρνει η Ζυρίχη της Ελβετίας, ακολουθεί η Κοπεγχάγη ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Μόναχο της Γερμανίας.

Αναλυτικά η λίστα με τους προορισμούς αλλά και τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν:

  1. Ζυρίχη Ελβετία
  2. Κοπεγχάγη Δανία
  3. Μόναχο Γερμανία
  4. Άμστερνταμ Ολλανδία
  5. Βιέννη Αυστρία
  6. Στολχόμη Σουηδία
  7. Βερολίνο Γερμανία
  8. Πράγα Τσεχία
  9. Εδιμβούργο Σκωτία
  10. Δουβλίνο Ιρλανδία
  11. Ταλίν Εσθονία
  12. Μαδρίττη Ισπανία
  13. Βαρσοβία Πολωνία
  14. Φαρνκφούρτη Γερμανία
  15. Λονδίνο Μεγάλη Βρετανία

Πηγή: travelstyle.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.