ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε πώς να προστατεύσετε τη βαλίτσα σας από φθορές σε κάθε ταξίδι

Τι μπορείτε να κάνετε για να την κρατήσετε ασφαλή όσο το δυνατόν περισσότερο;

Δείτε πώς να προστατεύσετε τη βαλίτσα σας από φθορές σε κάθε ταξίδι

Οι περισσότεροι έχετε κάνει ήδη την πρώτη χειμωνιάτικη σας απόδραση, η προετοιμασία της βαλίτσας είναι μια από τις πιο χρονοβόρες και βαρετές διαδικασίες που κάθε ταξιδιώτης καλείται να περάσει πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Και μπορεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος να μπαίνει το σωστό πακετάρισμα, εκείνο δηλαδή που θα χαρίσει εξοικονόμηση χώρου και κόπου, αλλά υπάρχει ακόμα ένα ζήτημα το οποίο θα έπρεπε να απασχολεί όποιον ταξιδεύει και αυτό είναι η προστασία των αποσκευών από ενδεχόμενη φθορά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Κάτι τέτοιο μπορεί να προκύψει είτε σε οδικό είτε σε αεροπορικό ταξίδι, αλλά σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστο, μιας και η βαλίτσα αποτελεί πολύτιμη επένδυση και μια γρατζουνιά ή μια σοβαρή φθορά μπορεί να φέρει νέα, περιττά έξοδα.

Τι μπορείτε να κάνετε για να την κρατήσετε ασφαλή όσο το δυνατόν περισσότερο;

Το μυστικό κρύβεται σε ένα προϊόν που βρίσκεται (και πάλι) στην κουζίνα σας και το χρησιμοποιείται για να προστατεύσετε τρόφιμα.

Ο λόγος για την πλαστική, διάφανη μεμβράνη που υπάρχει σε κάθε κουζίνα, με την οποία σας προτείνουμε να τυλίξετε μέρος της βαλίτσας σας, όπως το σημείο του φερμουάρ της ή και ολόκληρη τη βαλίτσα. Περάστε τη μεμβράνη τρεις φορές γύρω από την αποσκευή και θα κρατήσετε μακριά λεκέδες ή άλλες φθορές. Το κόλπο αυτό βοηθά και όσους ταξιδεύουν χωρίς δικό τους μέσο, να αναγνωρίζουν επίσης τη βαλίτσα τους και να αποθαρρύνουν κάποιον κακόβουλο να την ανοίξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.