ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Le Figaro «υμνεί» την Μήλο: «Ανέγγιχτο σεληνιακό τοπίο»

Η εφημερίδα προτρέπει τους αναγνώστες να επισκεφτούν το νησί

Η Le Figaro «υμνεί» την Μήλο: «Ανέγγιχτο σεληνιακό τοπίο»

Αφιέρωμα στα ελληνικά νησιά έκανε η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, μιλώντας για το καλοκαίρι στην Ελλάδα. 

H Le Figaro αναφέρεται στη Μήλο με ιδιαίτερα κολακευτικές αναφορές, η οποία σημειώνει ότι είναι γνωστή από την Αφροδίτη που εκτίθεται στο Λούβρο, ενώ την ανακαλύπτουμε εκ νέου με έκπληξη για τους γεωλογικούς θησαυρούς της και συμπληρώνει: “Λευκό και μπλε όπως όλες οι Κυκλάδες; Περισσότερο από αυτό! Γιατί στη Μήλο, ο άψογος λευκός κιμωλιακός βράχος δίνει στο γαλάζιο της θάλασσας απίστευτο βάθος και λάμψη;”.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Η εφημερίδα προτρέπει τους αναγνώστες να επισκεφτούν το νησί γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε την ομορφιά όλων αυτών των σεληνιακών τοπίων.

Ανέγγιχτο ελληνικό νησί χαρακτηρίζει τη Μήλο και η γαλλική έκδοση του περιοδικού AD και χαρακτηρίζει τα τοπία, αντάξια των μεγάλων μύθων και τα πιο γαλάζια νερά των Κυκλάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και προσθέτει: “Πάρτε για παράδειγμα την παραλία Σαρακίνικο. Οι τεράστιοι βράχοι του, λευκασμένοι από τον ήλιο και σχηματισμένοι από αλμυρό νερό, ξεπροβάλλουν πάνω από τη θάλασσα και μπορούν να παραπέμπουν σε ένα σεληνιακό τοπίο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.