ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Κρήτη: Το χωριό που είναι το πιο ζεστό μέρος της Ευρώπης

Δεν θα χρειαστείτε ποτέ ζακέτα...

Κρήτη: Το χωριό που είναι το πιο ζεστό μέρος της Ευρώπης

Ένα παραθαλάσσιο χωριό στην Κρήτη αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αυτό δεν είναι άλλο από τον Μύρτο στην Ιεράπετρα.

Συγκεκριμένα, στον Μύρτο της Ιεράπετρας, σε λίγο θα αρχίσουν να βάζουν κρεβάτια ακόμα και στα θερμοκήπια που κατακλύζουν την περιοχή όπως είπαν χαριτολογώντας οι κάτοικοι του χωριού στην ομάδα «Up Stories».

Ο λόγος; Μα φυσικά το εκπληκτικό του κλίμα μιας και ο Μύρτος είναι το πιο ζεστό μέρος της Ευρώπης, με περίπου 320 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο.

Στον Μύρτο δεν θα χρειαστεί σχεδόν ποτέ κατά την διάρκεια του χειμώνα να αναζητήσετε μέσο για την θέρμανσή σας και η ντουλάπα σας θα έχει διαρκώς ανοιξιάτικο ύφος και στυλ μιας και τις περισσότερες ημέρες του χρόνου θα κυκλοφορείτε με κοντομάνικα και αντε το πολύ καμιά ζακετούλα για το βράδυ

Όταν φυσάει παντού εκεί, είναι απάνεμα… Επίσης εκτός από φιλόξενο είναι καθαρό και περιποιημένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από την παραλία, το χωριό φημίζεται για τις αθλητικές δραστηριότητες όπου διοργανώνονται εκεί, στον Μύρτο υπάρχει και ένα δίκτυο σηματοδοτημένων μονοπατιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.