ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λεύκα: H άγνωστη παραλία στην Πρέβεζα με την ολόλευκη άμμο & τα γαλαζοπράσινα νερά!

Αποτελείται από ψιλή ολόλευκη άμμο, κατά τόπους βοτσαλάκια και γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά

Λεύκα: H άγνωστη παραλία στην Πρέβεζα με την ολόλευκη άμμο & τα γαλαζοπράσινα νερά!

Αγαπάμε τα ταξίδια και μαζί με αυτά να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέους προορισμούς, κρυμμένες ομορφιές της χώρας μας και, τώρα το καλοκαίρι, υπέροχες παραλίες. Ελάτε σε μια βόλτα μαζί μας μέχρι τη Λεύκα, την άγνωστη αμμώδη παραλία στο νομό Πρεβέζης!

Πού βρίσκεται η Λεύκα

Η Λεύκα βρίσκεται 22 χλμ από την Πρέβεζα, ανάμεσα στην Καστροσυκιά και τα Αρτολίθια. Είναι ιδανική για όσους αναζητούν όμορφους προορισμούς με ηρεμία, μακριά από πολυκοσμία και υπερβολικό τουρισμό. Πρόκειται για μια απέραντη αμμουδιά απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που μοιάζει σαν να είναι ένα αληθινό θαύμα της φύσης!

Αποτελείται από ψιλή ολόλευκη άμμο, κατά τόπους βοτσαλάκια και γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά. Η ακτή “αγκαλιάζεται” από καταπράσινους θάμνους που συμβάλλουν στο μαγικό σκηνικό. Η παραλία δεν είναι πολύ ρηχή, ωστόσο, βαθαίνει ομαλά. Δεν είναι οργανωμένη, ωστόσο σε κοντινή απόσταση θα βρείτε beach bar, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Είναι εύκολα προσβάσιμη με το αυτοκίνητο και δε θα συναντήσετε καμία δυσκολία στο παρκάρισμα.

Λεύκα Πρέβεζα

Η ακρογιαλιά βρίσκεται στο κέντρο του νομού, μια άγνωστη αμμώδης παραλία για τους περισσότερους. Ξεχωρίζει για την ηρεμία της καθώς δεν υπάρχουν ξαπλώστρες μπαράκια και οτιδήποτε για να να διαταράσσει τον ήχο του κύματος που βγαίνει στην αμμουδιά.

Η παραλία της Λεύκας είναι ένα μέρος που λίγοι γνωρίζουν, αξίζει όμως να την ανακαλύψετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γνωρίστε την μέσα από το ακόλουθο βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.