ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο γραφικός παραδοσιακός οικισμός της Ευρυτανίας που μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή

Βρίσκεται κρυμμένος μέσα στα έλατα

Ο γραφικός παραδοσιακός οικισμός της Ευρυτανίας που μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή

Γραφικός, φιλόξενος και παραδοσιακός, ο οικισμός Συγγρέλος είναι ένα ορεινό χωριό της Ευρυτανίας, κρυμμένο μέσα στα έλατα και με την πρώτη επίσκεψη σας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή…

Στενά σρομάκια, παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, εντυπωσιακή φύση και φιλόξενοι άνθρωποι, συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό που μας γυρνά στο παρελθόν.

Ο Συγγρέλος είναι χτισμένος σε υψόμετρο 1.230 μέτρων μέσα στα πυκνά έλατα και αποτελεί ένα από τα χωριά του νομού Ευρυτανίας.

Απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους φυσιολάτρες και για όσους επιθυμούν ηρεμία και χαλάρωση μέσα στη φύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: travelstyle.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.