ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οι 10 πιο φιλόξενοι προορισμοί στον κόσμο – Ένα ελληνικό νησί στην λίστα

Πέρυσι η Ελλάδα βρέθηκε και πάλι στη 2η θέση του top 10 με τους πιο φιλόξενους προορισμούς

Οι 10 πιο φιλόξενοι προορισμοί στον κόσμο – Ένα ελληνικό νησί στην λίστα

Στην 2η θέση της λίστας με τους 10 πιο φιλόξενους προορισμούς στον κόσμο για το 2024, βρίσκεται η Ερμούπολη της Σύρου.

Πρόκειται για τη 12η έκδοση των Traveler Review Awards, της Booking.com. Οι προορισμοί στη λίστα επιλέχθηκαν επειδή έχουν έναν αριθμό ακινήτων άνω του μέσου όρου με εξαιρετικές κριτικές για τη φιλοξενία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που συνοδεύει την έκδοση.

Τα πιο φιλόξενα μέρη στον κόσμο 2024
-Arraial d’Ajuda, Βραζιλία
-Ερμούπολη, Ελλάδα
-Viana do Castelo, Πορτογαλία
-Daylesford, Αυστραλία
-Grindelwald, Ελβετία
-Moab, Ηνωμένες Πολιτείες
-Uzès, Γαλλία
-Mazatlán, Μεξικό
-Jaisalmer, Ινδία
-Fujikawaguchiko, Ιαπωνία

Το Arraial d’Ajuda είναι μια παραλιακή πόλη γνωστή για την ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρά της.

Η πόλη είναι επίσης γνωστή για την αρχιτεκτονική της και απέχει μόλις μια βόλτα με το φέρι μποτ από το Porto Seguro, έναν σημαντικό ταξιδιωτικό προορισμό στη Βραζιλία.

Το Arraial d’Ajuda είναι ο τέλειος προορισμός για το 67% των ταξιδιωτών που θέλουν να ξεκουραστούν και να επαναφορτιστούν όταν ταξιδεύουν το 2024, σύμφωνα με την έκθεση της Booking.com.

Σημειώνεται ότι πέρυσι η Ελλάδα βρέθηκε και πάλι στη 2η θέση του top 10 με τους πιο φιλόξενους προορισμούς, με την περιφέρεια της Ηπείρου, ενώ η πρώτη θέση είχε καταλάβει η Λα Ριόχα στην Ισπανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: travelstyle.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.