ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Οι Ολλανδοί ψηφίζουν Κάρπαθο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές – «Το ακατέργαστο διαμάντι της Ελλάδας»

Στην πρώτη θέση στους ελληνικούς προορισμούς που προσφέρονται για θαλάσσια σπορ, καταδύσεις και θεματικές εκδρομές

Οι Ολλανδοί ψηφίζουν Κάρπαθο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές – «Το ακατέργαστο διαμάντι της Ελλάδας»

Οι Ολλανδοί ψηφίζουν Κάρπαθο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς ο ταξιδιωτικός ιστότοπος Griekenland.net έπειτα από έρευνα για τους ελληνικούς προορισμούς που προσφέρονται για θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, θεματικές εκδρομές και ναυτικές εξορμήσεις, ανέδειξε το νησί στην πρώτη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Ολλανδίας που εστιάζει αποκλειστικά στις διακοπές στην Ελλάδα αναφέρει χαρακτηριστικά πως «με σύμμαχο το μελτέμι και τη δαντελωτή ακτογραμμή, η Κάρπαθος είναι ο καλύτερος προορισμός στην Ελλάδα για τους λάτρεις της ιστιοσανίδας.

Εξαιρετική προσθήκη στην καθημερινότητα των φίλων της θάλασσας αποτελούν και οι καταδύσεις για εξερεύνηση υφάλων και ναυαγίων.

Οι υπηρεσίες που παρέχουν οι σχολές surfing και τα καταδυτικά κέντρα του νησιού ενισχύουν την εμπειρία των activities στην Κάρπαθο».

Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί εκτενής παρουσίαση του Δήμου Καρπάθου στο Ολλανδικό μέσο για το εύρος των εναλλακτικών δραστηριοτήτων στο νησί.

Σε αυτό το μήκος κύματος, εκτενές πολυσέλιδο αφιέρωμα με τίτλο «Κάρπαθος, το ακατέργαστο διαμάντι της Ελλάδας» δημοσίευσε στο ίδιο διάστημα το περιοδικό της Δανίας Ude og Hjemme που εκθειάζει την άγρια φυσική ομορφιά, την τοπική κουζίνα, την παράδοση και τις πολυάριθμες επιλογές για εξερεύνηση στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θετικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε για την εξέλιξη της σεζόν με πλήθος τουριστών να αναμένονται από παραδοσιακές, αλλά και πιο νέες αγορές. Είναι ενθαρρυντικό πως έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση στις διεθνείς αγορές το αφήγημά μας για διακοπές πολλαπλών εμπειριών στην Κάρπαθο όπως η περιήγηση σε χωριά, οι δεκάδες παραλίες, η πεζοπορία, οι καταδύσεις, η αναρρίχηση, ο θαλάσσιος τουρισμός, ο πολιτισμός, η μοναδική παράδοση μας και η γαστρονομία», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Καρπάθου, Τάσος Μηλιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.