ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Οι πέντε προορισμοί στο εξωτερικό για τις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές σας

Για να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από το άγχος της καθημερινότητας

Οι πέντε προορισμοί στο εξωτερικό για τις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές σας

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για τα φετινά Χριστούγεννα και όλοι μας λίγο πολύ, αναζητούμε προορισμούς για να περάσουμε την εορταστική περίοδο μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Οι παρακάτω πέντε προορισμοί στο εξωτερικό, σίγουρα είναι ιδανικοί για να κάνετε τις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές σας.

Τα Cotswolds είναι το πιο όμορφο μυστικό της αγγλικής εξοχής

Είναι ένα κατάλληλο μέρος για χριστουγεννιάτικες διακοπές, ειδικά αν σας αρέσει το χιόνι και η ηρεμία. Το μέρος είναι γεμάτο με χριστουγεννιάτικες αγορές, όμορφα φώτα και τα εξοχικά ξενοδοχεία είναι υπέροχα και γραφικά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα και να κάνετε βόλτα στις κοιλάδες και να δείτε τους όμορφους ποταμούς. Κάθε πρωτοχρονιά τα αρχοντικά ξενοδοχεία διοργανώνουν πάρτι με εορταστικό δείπνο για να περάσετε τηνβραδιά.

Η «παγωμένη» Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη ήταν και θα είναι πάντα ένας από τους καλύτερους προορισμούς για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Εκεί θα κάνετε πατινάζ στο Rockefeller Center και βόλτες στη γέφυρα του Mπρούκλιν.

Τα φώτα δεν σβήνουν ποτέ, οι χριστουγεννιάτικες αγορές είναι τεράστιες και τι καλύτερο από μια βόλτα στην πέμπτη Λεωφόρο όπου όλα τα μαγαζιά είναι στολισμένα και εντυπωσιάζουν

Ισλανδία με θέα το Βόρειο Σέλας

Σχεδόν πάντα χιονίζει τα στην Ισλανδία και τα Χριστούγεννα εκεί είναι αξέχαστα με το Βόρειο Σέλας να είναι ορατό τις καθαρές νύχτες.

Στην Ισλανδία υπάρχουν 13 Άγιοι Βασίληδες όπου από τις 11 Δεκεμβρίου έρχεται ένας κάθε βράδυ μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων. Η περίοδος των Χριστουγέννων τελειώνει όταν και ο τελευταίος επιστρέψει πίσω στα βουνά στις 6 Ιανουαρίου.

Οι άνθρωποι αρχίζουν να στολίζουν ήδη από τον Οκτώβριο για να φωτίσουν τις μεγάλες νύχτες που απλώς μεγαλώνουν μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων και την πρωτοχρονιά ο ουρανός γεμίζει από πυροτεχνήματα.

Ελβετία για χιονισμένα τοπία

Τα Χριστούγεννα στην Ελβετία θα είναι χιονισμένα και αξίζει να τα περάσετε εκεί. Οι όμορφοι χώροι, τα φώτα στην πόλη και το χιόνι είναι αρκετά για να κάνουν κάποιον να νιώσει τη ζεστασιά των εορτών.

Μπορείτε να κάνετε βόλτα με έλκηθρο ή να επισκεφθείτε μια θερμαινόμενη πισίνα και να πάτε σε μια καλύβα στις Άλπεις με θέα το χιονισμένο βουνό.

Αυστρία για μία ήσυχη νύχτα

Τα Χριστούγεννα στην Αυστρία είναι πολύ ήρεμα με μυρωδιές μπισκότων, υπέροχες διακοσμήσεις και εορταστικά τραγούδια να υπάρχουν σε κάθε στενό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γύρω στις 19:00 της παραμονής των Χριστουγέννων, το δέντρο ανάβει για πρώτη φορά με τα καταστήματα να είναι κλειστά από τις 16:00 σε μια παράδοση που ονομάζεται «Silent Night» (ήσυχη νύχτα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.