ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οκτασέλιδο αφιέρωμα φινλανδικού περιοδικού για τη Νάξο – «Ο απόλυτος προορισμός για νιόπαντρα ζευγάρια – Είναι μαγική»

Μετουσιώνει το νέο πρότυπο προορισμού για νιόπαντρα ζευγάρια που δεν επιζητούν την απρόσωπη πολυτέλεια

Οκτασέλιδο αφιέρωμα φινλανδικού περιοδικού για τη Νάξο – «Ο απόλυτος προορισμός για νιόπαντρα ζευγάρια – Είναι μαγική»

Ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά για γάμους στη Φινλανδία, το HAAT, αναφέρει σε οκτασέλιδο αφιέρωμα πως «σύμφωνα με τον μύθο, όποιος επισκέπτεται το πιο πράσινο και εύφορο νησί των Κυκλάδων ερωτεύεται είτε το ταίρι της ζωής του, είτε τον εαυτό του, είτε τον ίδιο τον προορισμό. Γιατί η Νάξος είναι σχεδόν μαγική!».

Το οκτασέλιδο αφιέρωμα που «ταξιδεύει» μέσα από όμορφες εικόνες το αφοσιωμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού, είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης δημοσιογραφικής αποστολής και ειδικής φωτογράφησης που συνδιοργάνωσαν το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο, οι συνήθειες και οι τάσεις στα γαμήλια ταξίδια αλλάζουν και η Νάξος μετουσιώνει το νέο πρότυπο προορισμού για νιόπαντρα ζευγάρια που δεν επιζητούν την απρόσωπη πολυτέλεια αλλά την αυθεντικότητα, τη φιλοξενία, την τοπική κουλτούρα, τη γαστρονομία, την ιστορία και γενικότερα αναζητούν έναν τόπο, γεμάτο εμπειρίες και δραστηριότητες.

«Οι διεθνείς εξελίξεις των τελευταίων ετών σε επίπεδο υγείας και ενέργειας προκαλούν ριζικές αλλαγές και στις ταξιδιωτικές τάσεις. Εξελίσσουμε το αφήγημά μας ώστε να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες σύμφωνα με τα πολλά ταξιδιωτικά πρόσωπα που διαθέτουν η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες», τονίζει ο αντιδήμαρχος τουρισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.