ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώην πράκτορας του FBI αποκαλύπτει – Σε αυτόν τον όροφο ξενοδοχείου πρέπει να μένετε

Ποια είναι η άποψη της για τα AirBnb

Πρώην πράκτορας του FBI αποκαλύπτει – Σε αυτόν τον όροφο ξενοδοχείου πρέπει να μένετε

Αν όταν ταξιδεύετε αισθάνεστε μια… ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί, αν νιώθετε περισσότερο ευάλωτοι σε διάφορους κινδύνους έχουμε τη λύση!

Για την ακρίβεια όχι εμείς, μία πρώην πράκτορας του FBI και της CIA, η Tracy Walder, που ξέρει πάντα τι πρέπει να κάνει όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό ώστε να μειώσει τις πιθανότητες να βρεθεί σε κίνδυνο.

Η Walder, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της σε κάποια πόλη του εξωτερικού, εξετάζει τις πιθανότητες τρομοκρατικής απειλής και χρησιμοποιεί μια εφαρμογή που ειδοποιεί τις επαφές της για το σημείο στο οποίο βρίσκεται σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Επίσης δεν μένει ποτέ σε κάποιο AirBnb, καθώς, όπως λέει, κάτι τέτοιο είναι «εξαιρετικά επικίνδυνο και ριψοκίνδυνο».

«Στην ουσία, εμπιστεύεσαι κάποιον που δεν γνωρίζεις για να μείνεις στο σπίτι του» λέει η πρώην πράκτορας του FBI στο SWNS, όπως αναμεταδίδει η New York Post. «Και δεν ξέρεις και ποιος γράφει τις κριτικές» προσθέτει.

Οι πιο… ασφαλείς όροφοι στα ξενοδοχεία
Στα ξενοδοχεία, η Walder ζητά να μείνει σε ένα δωμάτιο μεταξύ τρίτου και έκτου ορόφου, γιατί αυτοί είναι οι πιο ασφαλείς.

Όπως λέει, όταν μένεις σε αυτά τα δωμάτια μπορείς να βγεις έγκαιρα σε περίπτωση απειλής και ταυτόχρονα είσαι αρκετά μακριά από εισβολείς που ίσως μπουν από το ισόγειο.

«Κάποιος που θα προσπαθήσει να μπει στο ξενοδοχείο για να κλέψει ή για να απειλήσει με οποιονδήποτε τρόπο τους ενοίκους, συνήθως θα το κάνει από την κύρια είσοδο. Αν τώρα χρειαστεί να βγείτε λόγω έκτακτης ανάγκης και για παράδειγμα μένετε στους πάνω ορόφους, θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρετε».

Μόλις μπει στο δωμάτιό της, η Walder κλειδώνει πάντα την πόρτα και βάζει ένα ακόμα εμπόδιο πίσω από την πόρτα για «επιπλέον ασφάλεια».

Μάλιστα, όπως εξομολογείται, κάποια φορά που το δωμάτιό της ήταν στον πρώτο όροφο ενός ξενοδοχείου και αρνήθηκαν να την μετακινήσουν, έβαζε πετσέτες κάτω από την πόρτα για να έχει χρόνο να αντιδράσει αν χρειαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχουν πράγματα που εξακολουθώ να μην μπορώ να αποκαλύψω αλλά γενικά μιλώντας, όταν ταξιδεύω έχω πάντα στο μυαλό μου ότι ίσως κάποιος ξέρει ποια είμαι και που βρίσκομαι και ίσως προσπαθήσει να με βλάψει» λέει η πρώην πράκτορας FBI και CIA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.