ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θα σας «σώσει»: Η viral μέθοδος 5, 4, 3, 2, 1 για να ετοιμάσετε πανεύκολα τη βαλίτσα των διακοπών

Για να μην την παραφορτώσετε με ρούχα και αξεσουάρ που δεν θα φορέσετε καθόλου

Θα σας «σώσει»: Η viral μέθοδος 5, 4, 3, 2, 1 για να ετοιμάσετε πανεύκολα τη βαλίτσα των διακοπών

Η ετοιμασία της βαλίτσας των διακοπών πολλές φορές προκαλεί στρες και άγχος ότι στο τέλος θα ξεχάσουμε κάτι σημαντικό.

Ωστόσο η πλατφόρμα Women Who Travel, που όπως αποκαλύπτει και το όνομά της απευθύνεται σε γυναίκες που λατρεύουν τα ταξίδια, προτείνει μια απλή αναλογία για να ετοιμάσουμε εύκολα τις βαλίτσες των διακοπών, χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα και δίχως να τις παραφορτώσουμε με ρούχα και αξεσουάρ που δεν θα φορέσουμε καθόλου.

Η λεγόμενη Μέθοδος 5, 4, 3, 2, 1 προτείνει να βάλουμε στις αποσκευές μας:

5 ζευγάρια κάλτσες και ακόμα 5 σετ από εσώρουχα

4 τοπ

3 φούστες, σορτς ή παντελόνια

2 ζευγάρια παπούτσια

1 καπέλο + αξεσουάρ

Εναλλακτικά:

Υπολογίζουμε τρία τοπ για κάθε μία φούστα, σορτς ή παντελόνι.

Ο αριθμός των ρούχων και των αξεσουάρ της Μεθόδου 5, 4, 3, 2, 1 αντιστοιχεί σε ένα τετραήμερο, μπορούμε όμως να προσαρμόσουμε τις αναλογίες της στη δική μας χρονική διάρκεια διακοπών – για παράδειγμα, διπλασιάζοντάς τις για οκτώ ημέρες εκτός έδρας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.