ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«The Godfather»: Διαθέσιμη μέσω Airbnb η θρυλική έπαυλη του Βίτο Κορλεόνε (βίντεο)

Το σπίτι βρίσκεται στο Στάτεν Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη

«The Godfather»: Διαθέσιμη μέσω Airbnb η θρυλική έπαυλη του Βίτο Κορλεόνε (βίντεο)

50 χρόνια συμπληρώνονται από την πρώτη προβολή της ταινίας «The Godfather» με την Airbnb να προσφέρει ως δώρο στους φανατικούς θαυμαστές την ευκαιρία να μείνουν στην έπαυλη που έμενε ο Βίτο Κορλεόνε και χρησιμοποιήθηκε για τα εξωτερικά γυρίσματα.

Το σπίτι βρίσκεται στο Στάτεν Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη με την κατοικία αρχιτεκτονικής Τυδώρ που χτίστηκε το 1930 να διαθέτει έξι μπάνια με πέντε υπνοδωμάτια. Επίσης, η έπαυλη 580 τ.μ. διαθέτει έναν χώρο γραφείου που θα κάνει όσους επιλέξουν να περάσουν χρόνο σε αυτό να νιώσουν σαν μέλος της οικογένειας Κορλεόνε. Επιπλέον έχει επαγγελματικών προδιαγραφών κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη παμπ στο υπόγειο, αίθουσα παιχνιδιών και ένα πλήρες γυμναστήριο.

Στο εσωτερικό, οι επισκέπτες θα βρουν ένα μεγάλο σαλόνι με πολυτελή δερμάτινα έπιπλα, δοκάρια από σκούρο ξύλο, ένα τζάκι για τις ψυχρές νύχτες και μια τεράστια τηλεόραση ιδανική για την προβολή των ταινιών της σειράς κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Υπάρχει ένα ακόμη σαλόνι με σκακιέρα έτοιμη για παιχνίδι.

Στους εξωτερικούς χώρους της έπαυλης περιλαμβάνονται πισίνα με θαλασσινό νερό, σπιτάκι, υπαίθριο τζάκι και υπαίθριο φούρνο για πίτσα.

Την κατοικία που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία ως ο εξωτερικός χώρος της οικίας του Βίτο Κορλεόνε μπορούν να νοικιάσουν έως πέντε άτομα για τον Αύγουστο στην τιμή των 50 δολαρίων ανά διανυκτέρευση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.