ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το αφιέρωμα «ύμνος» της Die Welt για τη χώρα μας – «Έξι νησιά να ερωτευθείς»

«Φανταστικές παραλίες, παραδεισένια φύση και ρομαντικά χωριά»

Το αφιέρωμα «ύμνος» της Die Welt για τη χώρα μας – «Έξι νησιά να ερωτευθείς»

«Έξι νησιά να ερωτευθείς» είναι ο τίτλος μακροσκελούς άρθρου της διαδικτυακής έκδοσης της Die Welt.

H εφημερίδα γράφει: «Φανταστικές παραλίες, παραδεισένια φύση και ρομαντικά χωριά. Τα ελληνικά νησιά είναι ιδανικά για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα… Φιλόξενοι κόλποι, ρομαντικοί χώροι περιπάτου στο λιμάνι και αρχαίοι ναοί. Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά.

Σε λευκό και μπλε όπως στις Κυκλάδες ή με πολύ πράσινο όπως στο Ιόνιο. Από μικρούς ξενώνες μέχρι ξενοδοχεία all inclusive σε σουίτες, η Ελλάδα τα έχει όλα».

Η εφημερίδα αναφέρεται στην Κέρκυρα με τα καταγάλανα νερά και τα χιλιάδες ελαιόδεντρα, την Παλαιοκαστρίτσα και το μοναστήρι Μπελαβίστα.

Στη Μύκονο ως τόπο συνάντησης του διεθνούς jet set. Για καθαρό ρομαντισμό στην Οία κάνει λόγο σχετικά με την Σαντορίνη. Για το νησί «που όλοι οι γιατροί στον κόσμο γνωρίζουν», την Κω, μια και είναι το νησί του Ιπποκράτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tέλος μιλάει για τη Ρόδο, η οποία ενδεχομένως να έχει κάποιες από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας, αλλά φυσικά και για την ανεπανάληπτη Κρήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.