ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέσσερις μήνες από το τραγικό δυστύχημα του Πάνου Νάτση – «Ραγίζει καρδιές» η σύντροφός του (φώτο)

«Στενοχωριέμαι που δεν πρόλαβε να ζήσει»

Τέσσερις μήνες από το τραγικό δυστύχημα του Πάνου Νάτση – «Ραγίζει καρδιές» η σύντροφός του (φώτο)

Δύσκολες μέρες περνά τους τελευταίους τέσσερις μήνες η Διονυσία Γεωργιάδου, έπειτα από τον ξαφνικό χαμό του γνωστού ηθοποιού και συντρόφου της, Πάνου Νάτση.

H μουσικός διατηρούσε σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον ηθοποιό, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 29 Ιανουαρίου, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα, στο Μεταξουργείο.

Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερις μήνες από εκείνη τη μοιραία νύχτα.

Η σύντροφός του δεν τον ξεχνά. Τα ξημερώματα της Κυριακής ανέβασε στα instastories ένα κολάζ με κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε: «4 μήνες χωρίς εσένα».

Η ανάρτησή της

«Στενοχωριέμαι που δεν πρόλαβε να ζήσει»

H Διονυσία Γεωργιάδου 40 ημέρες μετά τον θάνατό του είχε κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν μιλήσει 10 λεπτά πριν από το μοιραίο συμβάν.

«Νιώθω σαν να έγινε χθες. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχω καταλάβει πώς έχουν περάσει 40 μέρες», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δεν παύεις να είσαι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο επειδή έφυγε. Εγώ συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο, απλώς εκείνος έφυγε. Δεν αλλάξει το συναίσθημά μου».

«Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Συζητούσαμε πολύ μεταξύ μας. Απλώς στενοχωριέμαι που δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός ο Πάνος. μόλις 31 χρόνων. Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που θα ήθελε να κάνει.

Ετοιμαζόταν για τη δεύτερη σεζόν στη σειρά “Σέρρες” που θα ξεκινούσε γυρίσματα, είχε κλείσει να παίξει στο Εθνικό Θέατρο με τον Σταμάτη Φασουλή “Στην αυλή των θαυμάτων”. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά. Τα ξέρατε όλα αυτά άλλωστε», συμπλήρωσε.

Επίσης, έκανε και μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή: «Προχωρούσαμε κι εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Το υπόλοιπο ήταν δευτερεύων. Το ουσιαστικό ήταν ότι προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Τώρα το αν θα κάναμε και γάμο και παιδί, δεν τα είχαμε προσδιορισμένα μεταξύ μας. Δεν μας ενδιέφεραν τα τυπικά. Είχαμε ένα συμφωνητικό μεταξύ μας και τελείωσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για το πώς θα ήθελε να θυμούνται τον ηθοποιό είπε: «Θα ήθελα να τον θυμούνται όμορφο και χαρούμενο» και συμπλήρωσε: «Είχαμε μιλήσει 10 λεπτά πριν από το τροχαίο. Τον περίμενα να γυρίσει σπίτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.