ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε το διαφορετικό γράμμα σε 21 δευτερόλεπτα; – Θα χρειαστεί να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά

Το τεστ που θα σας αναγκάσει να δοκιμάσετε τις συλλογιστικές σας δεξιότητες

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε το διαφορετικό γράμμα σε 21 δευτερόλεπτα; – Θα χρειαστεί να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά

Το να ασχολείστε με τεστ παρατηρητικότητας και εγκεφαλικά παιχνίδια, σύμφωνα με έρευνες μπορεί να κάνει την επίλυση απλών γρίφων πιο ενδιαφέρουσα, καθώς απαιτούν σίγουρα μια κάπως πιο δημιουργική σκέψη.

Αυτό το αρκετά δύσκολο τεστ παρατηρητικότητας από τον JagranJosh θα σας αναγκάσει να δοκιμάσετε τις συλλογιστικές σας δεξιότητες. Καθώς η απάντηση σε αυτό το παζλ δεν είναι ακριβώς… μπροστά στα μάτια σας, θα χρειαστεί να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά εάν θέλετε να βρείτε τη λύση.

Με την πρώτη ματιά, αυτή η πολύχρωμη εικόνα φαίνεται να έχει μόνο το γράμμα «Y», αλλά δεν είναι έτσι. Κρυμμένο ανάμεσα στα έντονα χρωματιστά γράμματα «Y», υπάρχει και ένα «ύπουλο» μικρό «Χ» -και μάλλον μόνο εκείνοι με υψηλό IQ μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα το κρυμμένο γράμμα.

Λέγεται ότι όσοι κρατούν το μυαλό τους «σε εγρήγορση» θα εντοπίσουν το «Χ» μέσα σε 21 δευτερόλεπτα. Πιστεύετε ότι θα μπορέσετε να το κάνετε;

Η απάντηση στο παζλ απαιτεί προσεκτικό βλέμμα, και ίσως ακόμη και ένα σύντομο διάλειμμα από την οθόνη, εάν αισθάνεστε τα μάτια σας κάπως κουρασμένα.

Το παζλ περιλαμβάνει 13 σειρές και 31 στήλες με το γράμμα «Y». Για να εντοπίσετε το κρυφό «Χ», θα χρειαστεί να εξετάσετε προσεκτικά κάθε σειρά.

Τα έντονα χρώματα των γραμμάτων κάνουν το παζλ ακόμα πιο δύσκολο, κρύβοντας το «ύπουλο Χ» ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Μπορείτε να βρείτε την απάντηση παρακάτω, οπότε φροντίστε να μην κρυφοκοιτάξετε μέχρι να είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.