ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τέτα Καμπουρέλη για τον νέο της σύντροφο: «Είναι δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ, ένας εξαίρετος άνθρωπος»

«Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος κι είναι συνέχεια μαζί μου»

Τέτα Καμπουρέλη για τον νέο της σύντροφο: «Είναι δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ, ένας εξαίρετος άνθρωπος»

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τον νέο της σύντροφο.

Αναφέρθηκε αρχικά στον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο όπως λέει έχει μόνο τυπικές επαφές κι αυτό, μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε για τον Βασίλη Γκουρούση: «Έχουμε πάρει επίσημα διαζύγιο. Τυπικά μιλάμε κι αυτό, όταν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Εφόσον πήραμε διαζύγιο, ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του. Κι εκείνος κάνει τη ζωή του, όπως κι εγώ τη δική μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον νέο της σύντροφο και αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

«Είναι δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ. Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος κι είναι συνέχεια μαζί μου. Κάνουμε τις δουλειές μας και μετά βρισκόμαστε, όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όσο για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πρώην σύζυγός της για τον νέο της σύντροφο, είπε: «Ας τα αφήσουμε αυτά στο παρελθόν. Ό,τι έγινε, έγινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.