ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θ.Αδαμαντίδης για Β.Κίρκη: «Περνάμε καλά κι είναι όλα καλά – Αυτά που έχουν συμβεί είναι παρελθόν»

«Ποτέ δεν τα υπηρέτησα τα χρήματα, αλλά τα έχω για να με εξυπηρετούν»

Θ.Αδαμαντίδης για Β.Κίρκη: «Περνάμε καλά κι είναι όλα καλά – Αυτά που έχουν συμβεί είναι παρελθόν»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον ίδιο και τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

«Δεν θέλω να συζητάω για αυτό το θέμα. Άλλωστε, περνάμε καλά κι είναι όλα καλά. Αυτά που έχουν συμβεί είναι παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο νυχτερινό σχήμα που ετοιμάζουν στην Κύπρο.

«Θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τις Κυριακές θα είμαι κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τα χρήματα και τον ρόλο που παίζουν στη ζωή του, δήλωσε: «Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες και έχω χάσει χρήματα, γιατί δεν τα αγαπώ. Είναι όμως, απαραίτητα. Ποτέ δεν τα υπηρέτησα τα χρήματα, αλλά τα έχω για να με εξυπηρετούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.