ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θ.Αδαμαντίδης: «Ήμουν πάνω στην πίστα & στο 4ο τραγούδι έβγαλα κάτι από το στόμα & το πήγα για βιοψία» (βίντεο)

«Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση»

Θ.Αδαμαντίδης: «Ήμουν πάνω στην πίστα & στο 4ο τραγούδι έβγαλα κάτι από το στόμα & το πήγα για βιοψία» (βίντεο)

Ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια που πέρασε με τον πολύποδα, τη νέα του σχέση και την γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Η γιαγιά μου είχε δηλώσει συμμέτοχη για έμενα στο ‘Να η ευκαιρία’. Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν όνειρο ζωής, έγινε και κουμπάρος μου.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει πως έχει πολύ καλή φωνή άλλα ρεπερτοριακά είσαι σαν το ψάρι έξω από τα νερά του. Πολλά τραγούδια δεν ήθελα και τα είπαν άλλοι όπως το ‘Στην υγεία της αχάριστης’».

Για την περιπέτεια της υγείας του σημειώνει:

«Είχα έναν εξωγκωματικό πολύποδα, έπιασε και η προσευχή μου και στο 4ο τραγούδι έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία», λέει ο τραγουδιστής που ήταν πάνω στην πίστα εκείνη την στιγμή.

Για την προσωπική του ζωή λέει:

«Είμαι πατέρας 5 αγοριών, παίρνω την γνώμη τους και εκείνα τη δίκη μου. Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση. Είμαι ερωτευμένος, τα προσωπικά μου θέλω να είναι μόνο για μένα. Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που σχολιάζουν την σχέση μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.