Θ.Ευθυμιάδης για «Ντόλτσε Βίτα»: «Ήμουν στα όρια της κατάθλιψης – Σκούπιζα τα δάκρυά μου πριν από τις σκηνές» (φώτο)

«Σε όσους πιστεύουν ότι μία τέτοια διαχρονική επιτυχία έγινε χωρίς κόπο και πόνο, λέω ότι κάνουν λάθος»

Θ.Ευθυμιάδης για «Ντόλτσε Βίτα»: «Ήμουν στα όρια της κατάθλιψης – Σκούπιζα τα δάκρυά μου πριν από τις σκηνές» (φώτο)

Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης με αφορμή τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» που προβάλλεται σε επανάληψη, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς, και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως «ήμουν στα όρια της κατάθλιψης, σκούπιζα τα δάκρυά μου πριν τις σκηνές».

Παράλληλα, όπως λέει στο μακροσκελές κείμενο, με το οποίο συνόδευσε το στιγμιότυπο «για τη μεσήλικη γυναίκα, που είχε σχέση με νεαρό άντρα, η ελληνική πουριτανική κοινωνία, επιφύλασσε μόνο χλευασμό», σε αντίθεση με τους άνδρες που μόνο κολακευτικά σχόλια άκουγαν, όταν είχαν σχέση με μία νεότερη γυναίκα.

Τέλος, αποκάλυψε πως την περίοδο του «Ντόλτσε Βίτα», ο ίδιος αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες, καθώς η τότε κοπέλα του «έφυγε» και η απώλειά της τον είχε φτάσει στα όρια της κατάθλιψης.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης έγραψε:

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλη την αγάπη που μου στέλνετε, κάθε φορά που (ξανα) βλέπετε το ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ. Βλέπω στην φετινή επανάληψη, ένα “χρωματικό φρεσκάρισμα” στην εικόνα και υποπτεύομαι ότι θα προορίζουν τις επαναλήψεις για άλλα 28 χρόνια😂 Το 1995 μία τρελοπαρέα καλλιτεχνών (που η σημερινή κυβέρνηση απαξιώνει τις σπουδές μας και μάς θεωρεί απόφοιτους Λυκείου), βάλαμε το λιθαράκι μας, ώστε να αποενοχοποιηθεί ο έρωτας μιας μεγαλύτερης γυναίκας με έναν νεαρό άνδρα.

Μέχρι τότε κάτι τέτοιο ήταν προνόμιο μόνο των ανδρών. Κολακευτικά σχόλια άκουγες για όποιον μεσήλικα είχε ερωτική σχέση με μία νεαρή γυναίκα. Για την μεσήλικη γυναίκα όμως, που είχε σχέση με νεαρό άντρα, η ελληνική πουριτανική κοινωνία, επιφύλασσε μόνο χλευασμό.

Ο αληθινός έρωτας της Χριστίνας και του Αντώνη, ήταν μία ειρηνική επανάσταση. Βάλαμε έναν δυναμίτη στην καρδιά της πατριαρχίας. Το μέχρι τότε δικαίωμα των ανδρών, έγινε και δικαίωμα των γυναικών😊. Και αυτό το έβλεπε στην τηλεόρασή της, ακόμα και η γυναίκα που ζούσε στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας και έπαιρνε δύναμη».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

«Σε όσους πιστεύουν ότι μία τέτοια διαχρονική επιτυχία έγινε χωρίς κόπο και πόνο, λέω ότι κάνουν λάθος. Ο καθένας από τους συμμετέχοντες καταθέταμε την ψυχή μας σε κάθε γύρισμα, άσχετα με τις δυσκολίες που είχαμε στην προσωπική μας ζωή. Και πιστέψτε με, δεν ήταν μικρές οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο κάθε ένας μας.

Αναφέρω μόνο δύο περιπτώσεις, που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί:

1) Η Μαρία Καβογιάννη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί της, χωρίς να διακόψει καθόλου τα γυρίσματα. Για να δικαιολογηθούν τα παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνης (μιας και ο ρόλος που έπαιζε δεν είχε σεξουαλικές επαφές με κανέναν άντρα), προστέθηκε στο σενάριο, απλά, ότι πάχυνε.

2) Εγώ ζούσα μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Την ημέρα τής πρεμιέρας τού σήριαλ, η κοπέλα μου έφυγε κι εγώ για πολύ καιρό ήμουν χάλια – στα όρια της κατάθλιψης, σκούπιζα τα δάκρυά μου πριν από αρκετές σκηνές. Αν λοιπόν κάνεις κάτι σήμερα, που πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο, μη φοβηθείς να κουραστείς, μη φοβηθείς ακόμα και να πονέσεις. Αν δεν υποστηρίξεις εσύ τα όνειρά σου, ποιός περιμένεις ότι θα το κάνει;».

Δείτε την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.