ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θα έχουν την τύχη με το μέρος τους: Τα τρία ζώδια που θα κερδίσουν πολλά λεφτά τον Μάρτιο

Θα πάρουν τα πάνω τους σε διάφορους τομείς και ειδικότερα όσον αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά τους

Θα έχουν την τύχη με το μέρος τους: Τα τρία ζώδια που θα κερδίσουν πολλά λεφτά τον Μάρτιο

Υπάρχουν μερικά ζώδια που τον Μάρτιο θα τους χαμογελάσει διάπλατα η τύχη, καθώς μεταξύ άλλων θα βγάλουν αρκετά λεφτά.

Θα πάρουν τα πάνω τους σε διάφορους τομείς και ειδικότερα όσον αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά τους και θα κάνουν στην άκρη προβλήματα που είχαν καιρό τώρα.

Παράλληλα, θα μπορέσουν να εξοφλήσουν κάποια χρέη που τους προβλημάτιζαν και υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να τους γίνει και κάποια καλύτερη οικονομική πρόταση όσον αφορά την εργασία τους ή πρόταση για κάποιο τελείως διαφορετικό αντικείμενο με καλύτερες απολαβές. Τρία ζώδια πρόκειται να περάσουν έναν ονειρεμένο μήνα όσον αφορά τα οικονομικά τους.

Δείτε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια:

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι ζώδια που φαίνεται ότι θα περάσουν καλά όσον αφορά τον οικονομικό τους τομέα και τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Ανεξάρτητα από το δεκαήμερο που ανήκουν θα μπορέσουν να χαλαρώσουν λίγο αφού ειδικότερα από τις 7 και μετά που ο Κρόνος θα φύγει οριστικά από τον 10ο οίκο τους, θα μπορέσουν να λύσουν προβλήματα που σχετίζονταν με την δουλειά και τα οικονομικά τους.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί ανήκουν επίσης στα ζώδια που θα έχουν οικονομική ευημερία. Ειδικότερα, εκείνοι που είναι του δεύτερου δεκαημέρου θα τον έχουν απέναντί τους και έτσι θα τους γεμίσει με τύχη σε κάθε τομέα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 8ο οίκο τους θα τους ανεβάσει και στον ερωτικό και τον οικονομικό τους τομέα και ειδικά οικονομικά πρόκειται να τους έρθει ένα μπόνους ποσό που δεν περίμεναν καν.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί ανήκουν στα ζώδια που θα περάσουν επίσης έναν πολύ ευχάριστο Μάρτιο, αφού ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχουν τον Δία με το μέρος τους. Επιπλέον θα είναι και η Αφροδίτη επομένως θα υπάρχει γενικότερη ευημερία και στα ερωτικά και στα οικονομικά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.