Θα περάσεις καλά μαζί τους: Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο «τρελά» στο κρεβάτι

Δεν φοβούνται να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν στο σεξ και συγκαταλέγονται στα πιο fun και quirky ζώδια

Θα περάσεις καλά μαζί τους: Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο «τρελά» στο κρεβάτι

 Kάθε ζώδιο έχει το δικό του στυλ στο σεξ και εφ’ όσον όλα γίνονται συναινετικά και με ασφάλεια μπορούμε να απολαμβάνουμε την ερωτική συνεύρεση όπως ακριβώς επιθυμούμε.

Ανάμεσα στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου υπάρχουν ορισμένοι που δεν φοβούνται να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν στο σεξ και συγκαταλέγονται στα πιο fun και quirky ζώδια.

Ποια είναι;

Κριός

Αγαπούν το φλερτ, είναι ελκυστικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Οι Κριοί είναι πολύ καλοί στο κρεβάτι και έχουν πολλή όρεξη για σεξ. Θέλουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις ορέξεις τους, ενώ δεν λένε όχι και σε ένα one night stand. Το σεξ με αγνώστους δεν τους τρομάζει και εύκολα δοκιμάζουν νέες στάσεις και τάσεις.

Λέων

Βασιλιάς και στο κρεβάτι, ο Λέων ξέρει πώς να κάνει το ταίρι του να περάσει καλά και ενδιαφέρεται για την ευχαρίστησή του. Το πάθος του είναι αξιοσημείωτο, ενώ δεν διστάζει να δοκιμάσει διάφορες στάσεις ή trends στο σεξ, ακόμα και με παραπάνω από ένα άτομο.

Σκορπιός

Αν αναρωτιέστε γιατί ο σύντροφός σας είναι τόσο παθιασμένος στο κρεβάτι η απάντηση βρίσκεται στα άστρα και για την ακρίβεια στον Σκορπιό. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι φλογεροί και έχουν πολύ πάθος, το οποόο διοχευτεύουν στο κρεβάτι. Δεν θα κάνουν εύκολα «τρελά» πράγματα με αγνώστους, αλλά ξέρουν πώς να περάσουν καλά και δεν θα πουν «όχι» σε μία friends with benefits συνεύρεση. Αν εμπιστεύονται το άλλο άτομο, τότε είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν πολλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.