ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θα ζήσουν στιγμές απόλυτου πάθους: Τα τρία ζώδια που ευνοούνται στον έρωτα τον Σεπτέμβριο

Μήπως ανήκει και το δικό σου σε αυτά;

Θα ζήσουν στιγμές απόλυτου πάθους: Τα τρία ζώδια που ευνοούνται στον έρωτα τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος είναι πλέον εδώ και οι παρακάτω εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου, αναμένεται να ζήσουν στιγμές έντονου πάθους και έρωτα.

Σύμφωνα με την αστρολογία, ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος εναλλαγές, προκλήσεις, αλλά και πολύ συναίσθημα, αφού έχουμε Πανσέληνο στις 10 του μήνα και ανάδρομο Ερμή στις 9 Σεπτεμβρίου.

Όμως, ποια ζώδια ευνοούνται;

Παρθένος

Με τη γενέθλια εποχή τους να έχει ήδη ξεκινήσει, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί βρίσκονται στη λίστα. Η εποχή τους είναι εδώ και φαίνεται. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχουν όρεξη για αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Τώρα μπορείτε να καταφέρετε όσα επιθυμείτε, αρκεί να ξεκολλήσετε από τα λάθη του παρελθόντος. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου με ανατροπές να βρίσκονται προ των πυλών. Είτε πρόκειται για νέες γνωριμίες είτε για υπάρχουσες σχέσεις ετοιμαστείτε για όμορφες στιγμές.

Υδροχόος

Γνωριμίες, παιχνίδι και φλερτ κυριαρχούν αυτόν τον μήνα, αν είστε ελεύθερες. Αν, πάλι, βρίσκεστε σε σχέση αναμένετε στιγμές πάθους και ανανέωσης στη σχέση.

Η γοητεία σας μαγεύει τους πάντες, αν και θα πρέπει να προσέχετε για υποχθόνιες συμπεριφορές. Ετοιμαστείτε για μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης και ερωτισμού. Ευνοούνται μέχρι και οι σχέσεις από απόσταση.

Ιχθύς

Με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σας από τις 5 Σεπτεμβρίου η δημοτικότητά σας βρίσκεται στο ζενίθ. Μια νέα γνωριμία που θα σας συνεπάρει είναι πολύ πιθανή, αν και το ίδιο συμβαίνει και με την επιστροφή κάποιου πρώην.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεμάτος χαρούμενες ερωτικές ειδήσεις, εξελίξεις, φλερτ και πολλά νέα ξεκινήματα, θα είναι ο Σεπτέμβριος. Το μόνο χρειάζεται εσείς να κάνετε είναι να δράσετε με ωριμότητα και να μην αφήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζουνται ανεκμετάλλευτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.